چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
آموزش بلند کردن اجسام سنگین بدون کمر درد
بلند کردن و حمل کردن اشیاء سنگین فشار زیادی را به ستون مهره وارد میکند. اکثر کمردرد ها با بلند کردن یک جسم سنگین شروع میشود.علت این وضعیت کشیده شدن عضلات و تاندون ها در ناحیه کمر می باشد.کشیده شدن عضلات و تاندونها را در طب قدیم ایران و اصطلاح عامیانه رگ به رگ شدن می گویند.
هنگام بلند کردن اجسام سنگین، مهم است که بدانیم چطور این کار را درست انجام دهیم تا آسیبی به سلامتی مان وارد نشود. آسیب های رایج هنگام بلند کردن نادرست اجسام سنگین شامل، درد کمر، درد گردن، درد شانه، درد بازو و درد دست و مچ آن می باشد.
یکی از متداول ترین دلایل درد کمر و سیاتیک، شیوه نادرست بلند کردن اجسام سنگین است. در این مقاله شیوه درست بلند کردن اجسام سنگین را برایتان می گوییم. اگر می توانید از یک فیزیوتراپیست هم بخواهید راه صحیح این کار را به شما یاد دهد. او می تواند تکنیک تان را اصلاح کرده و اگر ایرادی دارد در تغییرش به شما کمک کند.
اگر نحوه بلند کردن اجسام سنگین نادرست باشد چه اتفاقی می افتد؟
اگر مدام اجسام سنگین بلند کنید یا مکررا به جلو خم شوید، ممکن است خودتان را در معرض کمردرد قرار دهید. وقتی به جلو خم می شوید، انحنای ستون فقرات به سمت جلو، که به آن کوژی ستون فقرات می گویند، صاف شده یا انحنای معکوس پیدا می کند، و در نتیجه فشار زیادی به دیسک های مهره ای وارد می شود.
وقتی این اتفاق می افتد، دیسک ممکن است از جای خودش خارج شده و یا پاره شود و منجر به درد و سیاتیک گردد. اگر قبل و یا بعد از برداشتن اجسام سنگین، هر گونه دردی در ناحیه کمر احساس کردید، فورا به پزشک مراجعه کنید تا با تشخیص درست و به موقع، درمان را شروع کند.
بهترین روش برای بلند کردن اجسام سنگین و سبک
بهترین کار برای بلند کردن جسم سنگین، این است که از یک نفر دیگر بخواهید به شما کمک کند. البته، اگر جسم بسیار سنگین است، لازم است از یک ابزار مکانیکی برای بلند کردنش استفاده کنید.
حالا اگر جسم نسبتا سبکی را بخواهید بلند کنید چطور؟ آیا می توانید به سادگی از کمر خم شده و بلندش کنید؟
پاسخ منفی است. باز هم باید به درستی این کار را انجام دهید، فرقی نمی کند اندازه و وزن جسم چقدر باشد.
یک راه خوب برای حفظ کمر در بهترین وضعیت هنگام بلند کردن جسم این است که وقتی به پایین می روید، سرتان را بالا نگه دارید. با این کار خود به خود کمر و گردن تان در وضعیت درستی قرار می گیرند.
بلند کردن اجسام سنگین می تواند فشار بسیار زیادی به بدن تان وارد کرده و منجر به درد یا محدودیت حرکت شود. با یک فیزیوتراپیست مشورت کنید تا شیوه درست بلند کردن اجسام را یاد گرفته و از آسیب و درد کمر و گردن پیشگیری نمایید.
شیوه درست بلند کردن اجسام سنگین
1- نزدیک به جسم بایستید و پاهای تان را کمی بیشتر از عرض شانه ها از هم باز کنید.
2- عضلات شکم تان را منقبض کنید.
3- کمرتان را صاف نگه دارید، زانوها را خم کنید و در حالت چمباتمه به زمین نزدیک شوید.
4- با هر دو دست، جسم را محکم بگیرید.
5- برای بلند شدن از عضلات پاهای تان استفاده کرده و جسم را نزدیک به بدن تان نگه دارید و از زمین بلندش کنید.
6- کمرتان باید هنگام بلند کردن، صاف بماند. فقط از عضلات پاهای تان برای بلند کردن جسم استفاده کنید.
7- هنگام حرکت دادن جسم، به بدن تان پیچ و تاب ندهید. در عوض، با چرخش کف پاهای تان و برداشتن قدم های کوچک سعی کنید در وضعیت درست قرار بگیرید.
8- برای زمین گذاشتن جسم، باز هم زانوها را خم کرده و تنها از عضلات پاهای تان استفاده نمایید و جسم را در جای خودش قرار دهید.
آموزش بلند کردن اجسام سنگین بدون کمر دردایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست