پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
کال جوش | طرز تهیه کال جوش
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز سرخ کرده 3 قاشق سوپ خوری
گردو خرد کرده 2 قاشق سوپ خوری
کشک سائیده 2 لیوان
نعنای خشک نرم یک قاسق سوپ خوری
روغن 100 گرم
نمک به مقدار کافی
گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و کوفته ریز درست می کنیم
روغن را در ظرف ریخته و روی آتش قرارداده و بعد از داغ شدن کوفته ها را در روغن می ریزیم تا سرخ شوند.
نعنا را روی کوفته ها می ریزیم و تفت می دهیم. در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری زدچوبه نیز ایده بدی نیست !
یک لیوان آب و کمی نمک داخل کوفته ریخته و پیاز داغ را اضافه می کنیم.
بعد از چند جوش کشک را اضافه می کنیم و بعد کمی جوش ، ظرف را برداشته و گردو را اضافه می کنیم و کمی هم گردو برای روی ظرف زیبایی خاصی به غذا می دهد !
کال جوش جزو غذای محلی - اصفهان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کال جوش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست