پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

کال جوش | طرز تهیه کال جوش


مواد لازم برای کال جوش



    گوشت چرخ کرده نیم کیلو
    پیاز سرخ کرده 3 قاشق سوپ خوری
    گردو خرد کرده 2 قاشق سوپ خوری
    کشک سائیده 2 لیوان
    نعنای خشک نرم یک قاسق سوپ خوری
    روغن 100 گرم
    نمک به مقدار کافی

طرز تهیه کال جوش



    گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و کوفته ریز درست می کنیم
    روغن را در ظرف ریخته و روی آتش قرارداده و بعد از داغ شدن کوفته ها را در روغن می ریزیم تا سرخ شوند.
    نعنا را روی کوفته ها می ریزیم و تفت می دهیم. در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری زدچوبه نیز ایده بدی نیست !


کال جوش | طرز تهیه کال جوش


    یک لیوان آب و کمی نمک داخل کوفته ریخته و پیاز داغ را اضافه می کنیم.
    بعد از چند جوش کشک را اضافه می کنیم و بعد کمی جوش ، ظرف را برداشته و گردو را اضافه می کنیم و کمی هم گردو برای روی ظرف زیبایی خاصی به غذا می دهد !

نکات تکمیلی در مورد کال جوش

کال جوش جزو غذای محلی - اصفهان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کال جوش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کال جوش ، طرز تهیه کال جوش