یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مادران باردار این 6 خوراکی بهاری را از دست ندهید
در فصل بهار انواع میوه ها و سبزیجات رنگی و خوشمزه وجود دارد که توصیه می شود مادران باردار حتما در رزیم غذایی خود از این خوراکی ها استفاده کنند تا هم خودشان تندرست باشند و هم فرزندشان از مواد مغذی موجود در این میوه ها بهره کافی را ببرد.
در اینجا 6 مورد از میوه ها و سزیجات مناسب برای دوران بارداری را که شما باید در اولویت های لیست خرید خود قرار دهید، آورده شده است که در این قسمت با چگونگی شیوه مصرف آن با شما همراه هستیم.
فصل آن چه زمانی است؟
اگرچه مارچوبه درطول سال هم می توان یافت، اما در بیشتر مناطق، اوج آن در بهار است.
چرا مصرف آن برای مادران باردار خوب است؟
این ساقه های سبزرنگ غنی از ویتامین K هستند که به انتقال مناسب کلسیم در بدن کمک می کند و در شکل گیری و سلامت استخوان ها نقش دارد. به علاوه یک فنجان مارچوبه یش از نیمی از نیاز روزانه به فولیک اسید، که موجب جلوگیری از آسیب در مجاری عصبی در نوزادان می شود را فراهم می آورد.
نحوه استفاده آن چگونه است؟
چند قطره روغن زیتون، کمی نمک و آب لیمو تمام چیزی است که شما برای خارج کردن عطر و طعم مارچوبه به آن نیاز دارید. می توانید آن را بخارپز یا کبابی کنید و یا آن را در فر بگزارید و از یک طرف آن شروع به خوردن کنید و یا آن را به سالاد، پاستا یا غذاهای برنجی اضافه کنید.
فصل آن چه زمانی است؟
فصل این میوه بهار است، اما تا مدت ها بعد از آن هم می توان آن را در قفسه میوه فروشی ها یافت.
چرا مصرف آن برای مادران باردار خوب است؟
توت فرنگی نه تنها یک راه سالم برای برطرف کردن نیاز به شیرینی است بلکه مصرف یک وعده از آن (هشت عدد) میزان بیشتری ویتامین C نسبت به پرتقال را داراست .علاوه بر پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن شما و استخوان ها و رشد نوزاد، هم چنین به شما در جذب آهن نیز کمک می کند. فقر آهن یکی از مشکلات شایع در دوران بارداری است که بر اثر افزایش حجم خون برای حمایت از رشد جنین ایجاد می شود.
نحوه استفاده آن چگونه است؟
یک فنجان توت فرنگی بعد از شام به عنوان یک درمان مستقل عمل می کند، اما شما همچنین می توانید آن را به همراه ماست بستنی در وعده صبحانه صرف کنید، و یا برش هایی از آن را به سالاد خود برای وعده نهار اضافه کنید.
فصل آن چه زمانی است؟
اگرچه این میوه را عملاً یک میوه بهاری در نظر می گیرند، اما می توان در تمام طول سال از آن لذت برد.
چرا مصرف آن برای مادران باردار خوب است؟
آووکادو حاوی چربی های اشباع نشده خوبی است که موجب پایین آوردن سطح کلسترول می شود . مواد مغذی مثل ویتامین های گروه B و اسید فولیک که برای رشد مغز، چشم ، سیستم عصبی و بافت های چربی کودک ضروری را تأمین می کند.
نحوه استفاده از آن چگونه است؟
ممکن است کمی زمان بر باشد. یک چهارم آووکادو را خرد کرده و آن را با مقداری آب لیمو و فلفل ترکیب کنید و برای داشتن یک صبحانه مغذی و کامل آن را بر رو ی یک تکه نان تست بمالید. آیا طعم یا بافت آووکادو را دوست ندارید اما همچان میخواهید که از مزایای آن بهره مند شوید؟ برش هایی از آن را به اسموتی دلخواه خود، مانند اسموتی موز و شیر بادام اضافه کنید.
فصل آن چه زمانی است؟
چغندر در یک دمای معتدل رشد می کند، پس بهتر است در اوایل بهار و پیش از گرم شدن هوا از آن لذت ببرید.
چرا مصرف آن برای مادران باردار خوب است؟
فقط یک فنجان از این سبزی ریشه دار رنگی بیش از 30 درصد از نیاز روزانه شما به فولیک اسید (که همانطور که می دانید برای سلامت مغز و ستون فقرات کودک شما ضروری است) را تأمین می کند، در حالیکه ممکن است کمبود آن، به خصوص درسه ماهه سوم بارداری منجر به ایجاد تورم شود. همچنین چغندر منبع خوبی از فیبر (که از یبوست در دوران بارداری جلوگیری می کند) و پتاسیم (که از خستگی و گرفتگی عضلات جلوگیری می کند) است.
نحوه استفاده از آن چگونه است؟
چغندر ممکن است میوه عجیبی به نظر بیاید اما آسان تر از این نمی توان آن را آماده کرد. آن را بجوشانید تا نرم و ترد شود، اجازه دهید تا خنک شوند و سپس پوست آن را بکنید. می توانید آن را به سالاد، غلات، سوپ، تخم مرغ و یا حتی اسموتی ها اضافه کنید.
فصل آن چه زمانی است؟
با خشک کردن این میوه م می توانید در هر زمانی از سال از آن لذت ببرید، اما اوج آن اواخر بهار و تابستان می باشد.
چرا مصرف آن برای مادران باردار خوب است؟
فیبر رژیمی موجود در زردآلو باعث هضم بهتر غذا شده ، که برای مادران بارداری که دچار نفخ می شوند می تواند بسیار کمک کننده باشد. زردآلو همچنین می تواند منبع خوبی برای ویتامین A باشد، که به سیستم ایمنی بدن شما برای داشتن یک بارداری سالم کمک می کند.
نحوه استفاده از آن چگونه است؟
می توانید از این میوه بهاری در سالاد میوه استفاده کنید. می توانید برش هایی از این میوه را در فریزر نگه دارید و در هنگاه نیاز از آن استفاده کنید.
فصل آن چه زمانی است؟
مطمئناً شما می توانید این سبزی فوق العاده مغذی را در هرزمانی تهیه کنید، اما اسفناج به عنوان یک محصول بهاری شناخته شده است. به دنبال اسفناج های تازه باشید و آن هایی را کوچک تر و ترد تر هستند و برگ های روشن تری دارند را انتخاب کنید.
چرا مصرف آن برای مادران باردار خوب است؟
اسفناج سرشار از آهن می باشد که برای داشتن یک بارداری سالم حیاتی است، زیرا مواد مغذی موجود در آن تقریباً دوبرابر آن چیزی است که انتظار آن را دارید. آهن به بدن شما در ساختن هموگلوبین، پروتئین موجود گلبول قرمز خون، که اکسیژن را به سلول های دیگر می رساند، کمک می کند. به دلیل اینکه در دوران بارداری میزان خون در بدن شما افزایش می یابد ، شما به آهن بیشتری برای ساختن هموگلوبین نیاز دارید. همچنین شما به آهن اضافی برای جفت و کودک در حال رشدتان احتیاج دارید.
نحوه استفاده از آن چگونه است؟
شاید بهترین نکته درباره اسفناج همه کاره بودن آن است. می توانید از برگ درشت آن در سالاد استفاده کنید، و یا برگ های آن را ریز کرده و به غذاهایی مانند پاستا اضافه کنید، به این شکل شما تمامی مواد مغذی آن را دریافت می کنید بدون آنکه حتی مزه آن را فهمیده باشید.
مادران باردار این 6 خوراکی بهاری را از دست ندهیدایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست