پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

کیک سیب | طرز تهیه “کیک سیب” ایتالیایی


مواد لازم برای کیک سیب ایتالیایی
 
شکر :2/3 پیمانه
کره :½ پیمانه
تخم مرغ بزرگ :2 عدد
وانیل :یک قاشق چایخوری
آرد :¼ 2 پیمانه  
بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
جوش شیرین :½ قاشق چایخوری
دارچین :یک قاشق چایخوری
ماست صاف :230 گرم
سیب پوست کنده خرد شده :2 پیمانه
 
 

کیک سیب | طرز تهیه “کیک سیب” ایتالیایی
 
طرز تهیه کیک سیب ایتالیایی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
ظرف کیک پزی را کمی چرب می کنیم و کمی آرد کف آن می پاشیم.
در یک کاسه متوسط، کره و شکر را می ریزیم و آنها را با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پفی و سفید شود. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم و باز هم می زنیم تا مایه یک دست شود.
در یک کاسه دیگر، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و دارچین را می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم.1/3 از مخلوط خشک را داخل مایه می ریزیم و سپس 1/3 از ماست را به مواد اضافه می کنیم و کاملاً مخلوط می کنیم تا یک دست شود.
سپس 1/3 دیگر مخلوط خشک و 1/3 دیگر از ماست را اضافه کرده و باز هم می زنیم تا یک دست شوند. باقی مانده ماست و مخلوط خشک را نیز می ریزیم و باز مخلوط می کنیم تا مایۀ یک دستی به دست آید.
سیب های خرد شده را داخل مایه می ریزیم و مخلوط می کنیم.
مایه را داخل قالب کیک که از قبل آماده کرده ایم می ریزیم و آن را به مدت 35 الی 40 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا بپزد و اگر یک سیخ را داخل آن فرو کنیم، چیزی به آن نچسبد.
کیک را از فر خارج می کنیم و پس از اینکه کمی خنک شد، روی آن را با پودر قند تزئین می کنیم.
 

کیک سیب | طرز تهیه “کیک سیب” ایتالیایی
نکات تکمیلی در مورد کیک سیب

کیک سیب جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کیک سیب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

کیک سیب ، طرز تهیه کیک سیب ایتالیایی