پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

آش یخ | طرز تهیه آش یخ


مواد لازم برای آش یخ



ماست ترش (محلی) 500 گرم
یخ به میزان لازم
سبزی به میزان لازم
برنج 100 گرم
سیر رنده شده 2 حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

(تره، جعفری، ترخون، گشنیز، برگ چغندر)


آش یخ | طرز تهیه آش یخ

طرز تهیه آش یخ



برنج را که حدود 3 ساعت خیس نموده اید به همراه سبزی و نمک و فلفل و 1 لیتر آب، روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.

سپس وقتی برنج به حالت شیربرنج در آمد، سیر را در آش رنده کرده و شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود.

آش را در یخچال نگه داری نمایید و هر زمان که میل داشتید یک ملاقه از آن را با 2 ملاقه ماست ترش ترکیب نموده، یخ خرد شده را داخل آن بریزید و میل کنید.


آش یخ | طرز تهیه آش یخ

نکات تکمیلی در مورد آش یخ

آش یخ جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش یخ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

آش یخ ، طرز تهیه آش یخ