یکشنبه, ۱۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 2 June, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کنسومه قارچ


مواد لازم کنسومه قارچ

سینه مرغ نگینی :1 پیمانه
قارچ خردشده :200 گرم
آرد :2 الی 3 قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا :به میزان لازم
خامه :1 پاکت
عصاره مرغ :دو عدد
تخم مرغ آبپز :یک عدد
نمک :به میزان لازم
فلفل :به میزان لازم
آبلیمو :به میزان لازم
کره :50 گرم


طرز تهیه کنسومه قارچ

طرز تهیه کنسومه قارچ

قارچ را با کمی کره ، نمک و آبلیمو تفت میدهیم .
آب مرغ و مرغ نگینی شده را با ذرت روی حرارت گذاشته و سپس قارچ تفت داده شده و سفیده تخم مرغ رنده شده را به آن اضافه می کنیم .
خامه را با مقداری از آب کنسومه مخلوط کرده ، سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم ، و بعد آهسته به مابقی مواد اضافه میکنیم .
آرد و کره را کمی تفت داده تا طعم خامی آن از بین برود ، سپس با مقداری از آب کنسومه حل کرده تا گلوله نشود و بعد به ظرف اضافه میکنیم و میگذاریم تا کنسومه به خوبی جا بیفند .
در نهایت کنسومه قارچ را در ظرف مورد نظر ریخته و پنیر پیتزا را روی آن میپاشیم .

 نکات

1 . میتوانید در صورت تمایل از سیب زمینی نیز استفاده نمایید .
2 . در مرحله چهارم آرد تفت داده شده باید بعد از 30 دقیقه به کنسومه اضافه شود .


طرز تهیه کنسومه قارچ

نکات تکمیلی در مورد کنسومه قارچ

کنسومه قارچ جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کنسومه قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کنسومه قارچ