سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

گنوچی | طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا


مواد لازم برای گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا

گنوچی سیب زمینی1 پیمانه

سس مارینارا3 پیمانه

پنیر ریکوتا1 پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده


گنوچی | طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا
 
طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا
در این دستور از گنوچی های از قبل پخته شده استفاده می شود.
منقل را داغ کنید. گنوچی ها را به 4 سینی 220 گرمی تقسیم کنید یا روی سینی مربعی شکل 20 سانتی متری بگذارید. با نمک و فلفل مزه دارش کنید. سپس روی آن سس مارینارا و پنیر ریکوتا بریزید و روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید؛ 3 تا 5 دقیقه روی منقل بگذارید تا روی آن قهوه ای شود سپس آن را برگردانید.
 

گنوچی | طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا
نکات تکمیلی در مورد گنوچی

گنوچی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
گنوچی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

گنوچی ، طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا


همچنین مشاهده کنید