سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
گنوچی | طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا
مواد لازم برای گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا
طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا
نکات تکمیلی در مورد گنوچی
گنوچی سیب زمینی1 پیمانه
سس مارینارا3 پیمانه
پنیر ریکوتا1 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده
در این دستور از گنوچی های از قبل پخته شده استفاده می شود.
منقل را داغ کنید. گنوچی ها را به 4 سینی 220 گرمی تقسیم کنید یا روی سینی مربعی شکل 20 سانتی متری بگذارید. با نمک و فلفل مزه دارش کنید. سپس روی آن سس مارینارا و پنیر ریکوتا بریزید و روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید؛ 3 تا 5 دقیقه روی منقل بگذارید تا روی آن قهوه ای شود سپس آن را برگردانید.
گنوچی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
گنوچی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی ایران و پاکستان سید ابراهیم رئیسی حجاب دولت مجلس دولت سیزدهم رهبر انقلاب رئیس جمهور
تهران آتش سوزی سازمان هواشناسی بارش باران شهرداری تهران پلیس سیل سلامت قتل وزارت بهداشت حج عمره آموزش و پرورش
بانک مرکزی قیمت خودرو ایران خودرو خودرو قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا سایپا دلار بورس مالیات تورم
ترانه علیدوستی تلویزیون سینمای ایران سریال کتاب سینما نمایشگاه کتاب معماری تئاتر سعدی فیلم سینمایی
دانشجویان دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه روسیه جنگ غزه فلسطین ترکیه عملیات وعده صادق چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال باشگاه پرسپولیس بازی رئال مادرید بارسلونا سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر دیوید تیلور
هوش مصنوعی ایلان ماسک ژاپن همراه اول تلگرام ناسا تبلیغات اپل فناوری موبایل سامسونگ گوگل
پیری یبوست کاهش وزن دمنوش صبحانه