سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

کتلت بادنجان | طرز تهیه کتلت بادنجان ایتالیایی


مواد لازم کتلت بادنجان ایتالیایی


بادنجان متوسط     3 عدد
آرد     1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم
تخم مرغ درشت     2 عدد
خرده نان باگت     ½ 1 پیمانه
پنیر پارمژان     ⅓ پیمانه (در صورت دلخواه می توانید روی کتلت بریزید)
جعفری تازه ساتوری شده      ¼ پیمانه (در صورت دلخواه می توانید با تخم مرغ مخلوط کنید)
روغن زیتون     1 پیمانه
لیمو ترش برای سرو    
 


کتلت بادنجان | طرز تهیه کتلت بادنجان ایتالیایی

طرز تهیه کتلت بادنجان ایتالیایی



    بادنجان ها را به صورت قطری برش دهید به طوری که قطر هر برش آن 1 سانتیمتر شود. روی آنها نمک بریزید و آنها را داخل یک صافی بگذارید برای مدت 1 ساعت بماند و تلخی بادنجان ها گرفته شود.
    پس از 1 ساعت، بادنجان ها آماده مصرف هستند. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکنیم و با یک چنگال آنها را می زنیم. آرد را داخل یک ظرف کم عمق می ریزیم و خرده های نان را نیز داخل یک ظرف کم عمق دیگر می ریزیم. بادنجان ها را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم. سپس آنها را داخل آرد می مالیم تا کمی به آرد آغشته شوند. سپس آنها را به ترتیب در تخم مرغ و در نهایت درون خرده نان می زنیم.
     داخل یک تابه مناسب، مقداری روغن زیتون می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. بادنجان های آغشته شده را داخل روغن داغ می گذاریم و آنها را سرخ می کنیم. هر طرف آنها باید حدوداً 3 دقیقه سرخ شود تا رنگ آنها طلائی – قهوه ای شود. سپس آنها را از روغن خارج می کنیم و روغن های اضافه آن را می گیریم و در ظرف مناسب سرو می گذاریم. کتلت ها را با برش هایی از لیمو ترش تازه به صورت داغ سرو می کنیم.


کتلت بادنجان | طرز تهیه کتلت بادنجان ایتالیایی

نکات تکمیلی در مورد کتلت بادنجان

کتلت بادنجان جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کتلت بادنجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

کتلت بادنجان ، طرز تهیه کتلت بادنجان ایتالیایی


همچنین مشاهده کنید