پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

اینچیلادای لوبیا | طرز تهیه اینچیلادای لوبیا


مواد لازم اینچیلادای لوبیا


کنسرو لوبیای تند 420 گرم
پنیر پیتزا 150 گرم
شیر ½ پیمانه
نان ترتیلا 8 عدد
کاهو چند برگ برای سرو
برگ گشنیز برای تزیین غذا مقداری
آرد ساده1 قاشق مرباخوری
روغن زیتون برای چرب کردن


اینچیلادای لوبیا | طرز تهیه اینچیلادای لوبیا


طرز تهیه اینچیلادای لوبیا


    برگ‮ های کاهو را جدا کرده، شسته و خشک کنید.
    فر را روی 200 درجه سانتی‮گراد روشن کنید. ظرف مناسب سرو که بتوان داخل فر گذاشت انتخاب کنید که طول آن حدود 22 سانتی‮متر باشد. ته ظرف را کمی چرب کنید.
    کمی از پنیر را نگه دارید و باقی آن را در تابه کوچکی با آرد مخلوط کنید. شیر را کم کم به مواد اضافه کنید.
    آن را روی شعله متوسط گذاشته و برای 3 دقیقه هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود.
    برای اینکه کودک‮تان هم در درست کردن غذا کمک کند می‮تواند این مرحله را انجام دهد:ترتیلاها را روی سطح کاری تمیز قرار دهید. خوراک لوبیا را با قاشق روی ترتیلا بریزید و آن را طوری مانند ساندویچ بپیچید.
    ترتیلاهای پیچیده شده را کنار هم در ظرفی که چرب کردید بچینید و روی آنها سس پنیر را بریزید و باقیمانده پنیر را روی آنها بپاشید.
    روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را روی طبقه بالای فر به مدت 5 دقیقه بپزید. فویل را بردارید و دوباره برای 5 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.
    برگ کاهوها را روی ظرف سرو غذا قرار دهید. روی آنها اینچیلادا را قرار داده و با برگ تازه گشنیز تزئین کنید.
 


اینچیلادای لوبیا | طرز تهیه اینچیلادای لوبیا

نکات تکمیلی در مورد اینچیلادای لوبیا

اینچیلادای لوبیا جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
اینچیلادای لوبیا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

اینچیلادای لوبیا ، طرز تهیه اینچیلادای لوبیا