سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه شامی بابلی


 مواد لازم شامی بابلی

 
سبزی معطر چرخ شده  150  گرم
گوشت مغز ران  هر کدام 500 گرم
لپه 250 گرم
پیاز  دو عدد
تخم مرغ چهار تا پنج عدد
آب زعفران  یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل وزردچوبه، روغن  به میزان لازم
 

طرز تهیه شامی بابلی
 
طرز تهیه شامی بابلی
 
ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه ، زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، می پزیم به طوری که آبی از آن نماند.
گوشت، لپه و سبزی را از چرخ گوشت رد می کنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط می کنیم. تخم مرغ را یکی یکی افزوده و مواد شامی را ورز می دهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و می گذاریم تا داغ شود. سپس شامی ها را روی حرارت ملایم سرخ می کنیم.
 
 
نکات تکمیلی در مورد شامی بابلی

شامی بابلی جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
شامی بابلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه شامی بابلی