جمعه, ۱ فروردین, ۱۴۰۴ / 21 March, 2025
مجله ویستا
مرغ با اورزو | طرز تهیه مرغ با اورزو
مواد لازم برای مرغ با اورزو

طرز تهیه مرغ با اورزو

نکات تکمیلی در مورد مرغ با اورزو
225 گرم پاستا اورزو
یک عدد لیموترش
4 پیمانه برگ های تازه اسفناج
مرغ کبابی

اورزو را بر اساس طرز تهیه نوشته شده روی بسته درون آب جوش بپزید و آبکش کنید. آنها را درون قابلمه برگردانید.
سپس، لیمو را از وسط دونیم کنید. پوست نیمی از آن را رنده کنید. نیمه دیگر آن را برش دهید.
اسفناج و پوست رنده شده لیموترش را درون قابلمه روی اورزو بریزید. آنها را هم بزنید. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل اضافه کنید. اورزوها را در چهار بشقاب جداگانه بریزید. مرغی که از قبل کباب کرده اید را روی آنها بگذارید و سرو کنید.

مرغ با اورزو جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مرغ با اورزو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست