جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

باگت فرانسوی | طرز تهیه باگت فرانسوی


 مواد لازم باگت فرانسوی
 
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذا خوری شکر
1 قاشق غذا خوری آب
1 قاشق چای خوری نمک
1 فنجان آب
1/5 قاشق چای خوری مخمر نان ماشینی
1/2 فنجان آرد مخصوص نان
 

باگت فرانسوی | طرز تهیه باگت فرانسوی
 
طرز تهیه باگت فرانسوی
 
ابتدا 1فنجان اب را با آرد،شکر،نمک و مخمر مخلوط کرده و داخل دستگاه خمیر کن قرار دهید.
(اگر دستگاه ندارید مواد فوق را بدون آرد مخلوط کرده و بعد از 10 دقیقه ارد را اضافه کرده و خوب ورز بدهید و خمیر را مثل ادامس بکشید تا خوب ورز داده شود).
سپس ظرفی را با روغن چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید و روی آن را با پارچه نخی مرطوب شده پوشانده و نیم ساعت یا بیشتر در جای گرم قرار دهید تا حجم آن 2برابر شود.
یعنی وقتی خمیر را لمس میکنید حالت ناهمواری قابل لمس باشد(حالت دندانه ای).
سپس خمیر را بیرون آورده و آن را پانچ کنید یعنی خمیر روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و با مشت(از طرف انگشتان)به آن ضربه بزنید.
بعد آن را دو قسمت کرده و هریک را به صورت مستطیل مناسب با قالبتان درآورید (8در12).
سپس آن را گرد کرده و حبابهای هوا و فضای خالی باقی مانده در خمیر را ببندید و در سطح آرد پاشی شده به عقب و جلو ورز دهید تا به شکل قالب دربیاید.
حال آنها را روی یک کاغذ روغنی به فاصله چند سانت از هم قرار داده و روی انها خطوط موربی را با چاقو حک کنید و روی آنها را بپوشانید(بهتر است با پارچه نخی ومرطوب بپوشانید).
30تا 40دقیقه در جای گرم قرار دهید تا حجم آن 2برابر شود.
فر را از قبل با دمای 375درجه فارنهایت یا 190درجه سانتی راد گرم کرده و نانها را درون فر با سینی چرب شده قرار دهید.
قبل از آن روی نانها را با آب  زرده تخم مرغ برس بزنید.
حدودا 20تا 25دقیقه بعد که نان شما طلایی یا قهوه ای روشن شد نان آماده است.
 

باگت فرانسوی | طرز تهیه باگت فرانسوی
نکات تکمیلی در مورد باگت فرانسوی

باگت فرانسوی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
باگت فرانسوی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

باگت فرانسوی ، طرز تهیه باگت فرانسوی