چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

بادمجان کباب | طرز تهیه بادمجان کباب


مواد لازم برای بادمجان کباب


بادمجان قلمی:شش عدد
پیاز:یک عدد
گردو آسیاب شده:نصف پیمانه
رب انار:یک قاشق سوپخوری
رب آلو:دو قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
روغن مایع:به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان کباب

بادمجان ها را پوست گرفته و یک برش روی آنها ایجاد می کنیم، سپس بادمجان ها را به نمک آغشته کرده تا تلخی آنها گرفته شود. پیاز را رنده ریز کرده، آب آن را می گیریم و با رب آلو، رب انار و گردو مخلوط می کنیم و پس از افزودن نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط را کنار می گذاریم. بادمجان ها را شسته و خشک کرده، سپس داخل برش بادمجان ها را با مواد آماده شده پر می کنیم.


بادمجان کباب | طرز تهیه بادمجان کباب

مقداری روغن را روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود، سپس بادنجان های آماده را در روغن چیده، در ظرف را می گذاریم و زیر حرارت را کم می کنیم تا به آرامی سرخ شده و پخته شوند. پس از چند دقیقه آنها را برگردانده و طرف دیگر آن را نیز سرخ می کنیم. می توان در کنار بادنجان ها گوجه فرنگی نیز استفاده کرد.


بادمجان کباب | طرز تهیه بادمجان کباب

نکات تکمیلی در مورد بادمجان کباب

بادمجان کباب جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بادمجان کباب را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

بادمجان کباب ، طرز تهیه بادمجان کباب