یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

قیمه خشکه | طرز تهیه قیمه خشکه


 مواد لازم برای قیمه خشکه
350 گرم گوشت چرخ شده
1 عددپیاز
1 عددفلفل دلمه
6 عددقارچ
به میزان لازم روغن
به میزان لازم نمک
به میزان لازم زردچوبه
به میزان لازم فلفل
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
4 عددسیب زمینی
 
 

قیمه خشکه | طرز تهیه قیمه خشکه
 
 
طرز تهیه قیمه خشکه
سیب زمینی ها رو نگینی متوسط خرد کرده و سرخ کنید و در کناری بذارید. پیاز را نگینی کرده و سرخ کنید و بعد گوشت را اضافه کنید. پنج دقیقه بعدش ادویه و نمک را اضافه کنید و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده و قارچ حلقه ای شده را هم اضافه کنید و مخلوط کنید رب را به غذا بزنید و کمی که به خورد مواد رفت مقداری از سیب زمینی سرخ شده را داخلش بریزیدده دقیقه بعد از روی شعله بردارید و با بقیه سیب زمینی ها تزیین کنید.
 
نکات تکمیلی در مورد قیمه خشکه

قیمه خشکه جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
قیمه خشکه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

قیمه خشکه ، طرز تهیه قیمه خشکه