چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
پیتای بابا قنوش | طرز تهیه پیتای بابا قنوش و رست بیف
مواد لازم برای پیتای بابا قنوش و رست بیف
نکات تکمیلی در مورد پیتای بابا قنوش
نان پیتا 5 عدد
باباقنوش 200 گرم
رست بیف 5 ورقه (حدود 100 گرم)
برگ شاهی برای سرو
طرز تهیه پیتای بابا قنوش و رست بیف
نان های پیتا را با قیچی از روی قطرها به 4 قسمت مثلثی تفسیم کنید. سپس روی سینی فر یا داخل تابه تست کنید تا ترد و کرانچی شوند. در صورت تمایل می توانید کنجد هم روی نان اضافه کنید. می توانید یک عدد سیر را برش داده و روی برش های نان تست شده بمالید که عطر سیر بگیرند.
باباقنوش را روی نان ها بریزید.
هر کدام از ورقه های رست بیف را چهار قسمت کنید و روی باباقنوش قرار دهید.
در انتها برگ شاهی را روی تکه های گوشت قرار دهید.
غذا برای سرو آماده است
نکته
می توانید برای این که نان پیتای شما عطر سیر داشته باشد، یک حبه سیر را نصف کرده و سطح برش خورده را روی نان ها بمالید. رست بیف را با سیر و آویشن نیز می توانید درست کنید.
پیتای بابا قنوش جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
پیتای بابا قنوش را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست