جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز


 مواد لازم سالاد ذرت و لوبیا قرمز

ذرت  3 عدد

گوجه گیلاسی  400 گرم

کاهوی تازه 2 دسته

لوبیا قرمز پخته 400 گرم

پیاز قرمز  1 عدد کوچک

گشنیز خرد شده  ½پیمانه

لیمو ترش  1 عدد

عسل  1 قاشق چای خوری

روغن زیتون بکر  80 میلی لیتر ( ⅓پیمانه)

 


طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز


    ذرت ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه تا زمانی که پخته شوند در آب جوش  بپزید. سپس آن ها را با آب سرد آبکشی نمایید. بعد با یک چاقو دانه ها را از امتداد ساقه ذرت جدا نمایید.
    کاهو ها را به قطعات بزرگی تکه کنید. پیاز را ریز خرد کنید. کاهو، گوجه، ذرت، لوبیا قرمز، پیاز و برگ گشنیز را در کاسه ای بریزید.
    روغن زیتون، عسل و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید.


طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

نکات تکمیلی در مورد سالاد ذرت و لوبیا قرمز

سالاد ذرت و لوبیا قرمز جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سالاد ذرت و لوبیا قرمز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز