چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

استیک ماهی تن | طرز تهیه استیک ماهی تن با سس تارتار و زیره


مواد لازم برای استیک ماهی تن با سس تارتار و زیره
 
ماهی تن بی استخوان به قطر 2 سانتی متر بریده شده:4 قطعه
روغن مایع:یک چهارم فنجان
آبلیمو:3 قاشق غذاخوری
زیره تفت داده شده:یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه:یک چهارم قاشق مرباخوری
سیر له شده:2 حبه
سس تارتار و زیره:یک دوم فنجان
 

استیک ماهی تن | طرز تهیه استیک ماهی تن با سس تارتار و زیره
 
طرز تهیه استیک ماهی تن با سس تارتار و زیره
 
ماهی را بشویید و روی دستمالی خشک کنید سپس در کیسه نایلون با روغن، آبلیمو، زیره، فلفل و سیر مخلوط کنید و روی ماهی ها بریزید تا کاملا به مواد آغشته شوند .کیسه را 30 تا 60 دقیقه در یخچال بگذارید در این مدت یک بار مواد را هم بزنید. ماهی را از مواد بیرون آورده و مواد را نگه دارید. ماهی ها را روی پنجره فلزی چرب شده در کباب پز یا فر بچینید و روی منقل زغالی یا در فر از قبل گرم شده با حرارت متوسط 8 تا 12 دقیقه کباب کنید. در نیمه زمان پخت ، ماهی ها را بچرخانید و مقداری از مواد درون کیسه را روی شان بمالید. زمانی که چنگال به راحتی در گوشت ماهی فرو رود و گوشت را ورقه ورقه کند، ماهی حاضر است و می توانید با سس تارتار و زیره سرو کنید. 
 
سس تارتار و زیره:2 قاشق غذاخوری چاشنی انبه ریز خرد شده، یک سوم فنجان سس مایونز، یک قاشق مرباخوری خردل ، یک قاشق مرباخوری آبلیمو و یک قاشق مرباخوری زیره تفت داده شده را مخلوط کنید و در ظرف دربسته ای تا هنگام سرو در یخچال بگذارید. 
 

استیک ماهی تن | طرز تهیه استیک ماهی تن با سس تارتار و زیره
نکات تکمیلی در مورد استیک ماهی تن

استیک ماهی تن جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
استیک ماهی تن را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

استیک ماهی تن ، طرز تهیه استیک ماهی تن با سس تارتار و زیره