شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

تارت | طرز تهیه تارت های شوید و سیب زمینی


 مواد لازم جهت خمیر تارت شوید

     کره سرد:100 گرم
    زرده تخم مرغ:1 عدد
    شوید خشک:1 قاشق سوپخوری
    آب سرد:5 الی 7 قاشق سوپخوری
    آرد سفید:180 گرم
    آویشن:یک هشتم قاشق چایخوری
    نمک و فلفل مجموعا:یک چهارم قاشق چایخوری
    آرد نشاسته ذرت:30 گرم

 
مواد میانی (پرکننده)

    سیب زمینی پخته شده:5 عدد
    سینه مرغ پخته شده:200 گرم
    شوید تازه:2 قاشق سوپخوری
    آویشن:یک هشتم قاشق چایخوری
    پنیرخامه ای:200 گرم
    آب لیموترش تازه:1 عدد
    پودر زیره سیاه:یک هشتم قاشق چایخوری
    گوجه گیلاسی:برای تزیین
   نمک و فلفل:به میزان لازم
 

تارت | طرز تهیه تارت  های شوید و سیب  زمینی
 
طرز تهیه تارت شوید و سیب زمینی
 
ابتدا کره سرد، آرد سفید، آرد نشاسته، شوید خشک، نمک و فلفل و آویشن را با هم مخلوط می کنیم تا به شکل خرده نان درآید؛ سپس آب سرد را با زرده تخم مرغ زده شده مخلوط کرده، به خمیر به آرامی اضافه می کنیم تا خمیر درست شود. درصورتی که احتیاج بود و خمیر یکدست نبود، می توانیم مجددا کمی آب سرد اضافه کنیم. 

در این مرحله خمیر را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت می دهیم؛ سپس آن را پهن کرده، درون قالب های مخصوص تارت می گذاریم و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم. 

 
طرز تهیه مواد میانی (پرکننده) 

 سیب زمینی پخته شده را بعد از سرد شدن نگینی ریز خرد می کنیم. سینه مرغ را ریش ریش کرده، به همراه سیب زمینی، آب لیمو ترش تازه، پودر زیره سیاه، پنیرخامه ای، آویشن، شوید، نمک و فلفل با همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود؛ سپس یک قاشق سوپخوری از این مواد را برداشته و درون نان های تارت را پر می کنیم. در انتها تارت ها را با گوجه گیلاسی تزیین می کنیم. 
 

تارت | طرز تهیه تارت  های شوید و سیب  زمینی
نکات تکمیلی در مورد تارت

تارت جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
تارت را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

تارت ، طرز تهیه تارت های شوید و سیب زمینی


همچنین مشاهده کنید