یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

بارداری و ارتباط آن با گریه ی نوزاد


رابطه ی بین بارداری مادر و گریه نوزاد

گریه های زیاد نوزاد بعد از تولد یک مشکل بزرگ برای مادران است که بعد از پشت سر گذاشتن دوران و شرایط خواص بارداری حالا به نوعی خستگی جسمی و روحی به دلیل گریه های مداوم کودکشان رسیده اند. گریه نوزاد همان طور که همه مادران می دانند دلایل متعددی دارد اما گاهی حتی با برآورده کردن تمام نیازهای کودک بازهم گریه های او آرام نمی شود که در این شرایط در صورت نبود مشکل جسمی، مشکل مربوط به شرایط نامناسب روحی مادر در دوران بارداری می شود. 

مادران عصبی کودکانی گریان تر به دنیا می آورند. زنانی که استرس و تنش های روحی بیشتری را نسبت به دیگر زنان باردار تجربه می کنند کودکانشان بعد از تولد بیشتر گریه می کنند.

تولید هورمون های استرس مادران در طول بارداری تأثیر منفی بر روی مغز کودکانشان دارد و این تأثیرات منفی خود را بعد از تولد کودک بروز می دهند.

 

بارداری و ارتباط آن با گریه ی نوزاد
 
مادر و گریه نوزاد 
دکتر کلیر به ایلی می گوید:مادران به راحتی می توانند  با در معرض استرس قرار گرفتن خود را در چرخه تروماتیک منفی قرار دهند و هر چقدر بیشتر نگرانی و ناراحتی داشته باشند کمتر حس آرامش خواهند داشت و کم تر خواهند خوابید در نتیجه سیکل طبیعی آرامش کودک مختل شده و این پیام به مغز او ارسال می شود.
نکته بسیار مهم این است که مادران آرام و به دور از هر نوع استرس کودکانی به مراتب آرام تر و در آینده با اعتماد به نفس بالاتری خواهند داشت.
دکتر هریت هیسکوک از دانشگاه ملبورن می گوید:نقش فوق العاده پدران در سلامت روانی مادر و نوزاد یکی از مهم ترین ها و اصلی ترین فاکتورهای سلامت روحی کودک است.
بارداری و ارتباط آن با گریه ی نوزاد