جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

دلمه کباب | طرز تهیه دلمه کباب


 مواد لازم برای دلمه کباب
 
کلم برگ سفید و قرمز دو عدد
آب گوشت دو لیوان
گوشت چرخ کرده 400 گرم
کره 50 گرم
خرده های نان ساندویچ 80 گرم
پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
 
دلمه کباب | طرز تهیه دلمه کباب
     
طرز تهیه دلمه کباب
 
کلم برگ ها را به مدت 10 دقیقه در آب جوش و نمک قرار دهید تا نرم شود. سپس برگ ها را به آرامی و با دقت جدا کرده و در آبکش بگذارید تا آب آن کشیده شود.
گوشت چرخ کرده را با پیازداغ تفت دهید و به آن نمک و فلفل بیفزایید، در نهایت خرده های وسط نان ساندویچی را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و هم بزنید و به آن نمک و فلفل بزنید.
درون هر برگی یک تا دو قاشق گوشت چرخ کرده ریخته و به آرامی بپیچید و در یک سبد فلزی قرار دهید. سبد را درون قابلمه ای بگذارید و مقدار آب گوشت و کره در قابلمه بریزید و بگذارید به جوش آید.
سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را محکم روی دلمه ها قرار دهید تا باز نشوند دلمه ها بعد از نیم ساعت کاملا پخته می شوند.
 

دلمه کباب | طرز تهیه دلمه کباب
نکات تکمیلی در مورد دلمه کباب

دلمه کباب جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
دلمه کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

دلمه کباب ، طرز تهیه دلمه کباب