جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

مربای آلبالو | طرز تهیه مربای آلبالو


مواد لازم برای مربای آلبالو


آلبالوی نوبری 1 کیلو
شکر 1 کیلو
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری


مربای آلبالو | طرز تهیه مربای آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو



ابتدا دم آلبالو ها را گرفته و تمیز شستشو دهید. سپس اگر دستگاه هسته گیر دارید با دستگاه هسته ها را جدا کنید. اگر هم ندارید به آرامی طوری که آلبالوها له نشود هسته آنها را جدا کرده و درون ظرف لعابی قرار دهید و شکر را لایه لایه به آلبالوها اضافه کنید و به مدت 7 الی 8 ساعت در یخچال قرار داده تا شکر کاملا در آلبالوها حل شود. سپس روی شعله قرار دهید تا به جوش آید. مراقب باشید لحظه جوش آمدن کمی کف کرده از ظرف سرریز نگردد و بگذارید تا شکر قوام بیاید در آخر کار وانیل را اضافه و شعله را خاموش نمایید. اگر می خواهید از شهد مربا شربت تهیه کنید می توانید مقدار شکر را دو کیلو کرده و موقعی که مربا پخته شد آن را جدا کرده و مجددا بگذارید تا کاملا شهد غلظت پیدا کرده (قوام بیاید) فقط همیشه وانیل را آخر کار استفاده نمایید. در صورت زیاد جوشیدن وانیل مزه آن روبه تلخی خواهد رفت.


مربای آلبالو | طرز تهیه مربای آلبالو

نکات تکمیلی در مورد مربای آلبالو

مربای آلبالو جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای آلبالو را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای آلبالو ، طرز تهیه مربای آلبالو


همچنین مشاهده کنید