چهارشنبه, ۱۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 5 June, 2024
مجله ویستا

سوپ گل کلم | طرز تهیه سوپ گل کلم با طعم رزماری


 مواد لازم سوپ گل کلم با طعم رزماری

گل کلم  1 کیلوگرم

نان تست  200 گرم

بلوچیز  100 گرم

شیر  2 پیمانه

آب مرغ ½ 1 پیمانه

ماء الشعیر ساده  1 پیمانه

خامه  ⅓ پیمانه

پیاز قرمز  1 عدد بزرگ

سیر  2 حبه

روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری + مقداری برای سرو

برگ رزماری تازه  ½ 1 قاشق غذاخوری


سوپ گل کلم | طرز تهیه سوپ گل کلم با طعم رزماری

 طرز تهیه سوپ گل کلم با طعم رزماری

    پیاز را ریز خرد کنید. نیمی از روغن زیتون را در قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
    سیرها را ریز خرد کنید و با نیمی از برگ های رزماری به مدت 1 دقیقه همراه پیاز تفت دهید. گل کلم، شیر، ماء الشعیر و آب مرغ را اضافه کنید و آن ها را به جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید تا سوپ به مدت 20 دقیقه بپزد. بعد از پخت اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بماند تا خنک شود.
    در این فاصله فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    نان تست را به تکه های 2 سانتی متری تقسیم کنید و در ظرفی بریزید. رزماری و باقی مانده روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
    نان ها را روی سینی فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، در فر تست کنید.
    سوپ را که حالا کمی سرد شده است، در مخلوط کن بریزید تا صاف و یک دست شود. سپس آن را به ظرفی روی شعله ملایم برگردانید.
    خامه، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه روی حرارت بماند. در همین حال سوپ را هم بزنید.
    سوپ را در ظرف های سرو غذا بریزید و روی آن ها بلوچیز رنده کنید و با نان رزماری و قطرهای روغن زیتون تزیین کنید.
 


سوپ گل کلم | طرز تهیه سوپ گل کلم با طعم رزماری

نکات تکمیلی در مورد سوپ گل کلم

سوپ گل کلم جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سوپ گل کلم را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سوپ گل کلم ، طرز تهیه سوپ گل کلم با طعم رزماری