چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
میرزا قاسمی | طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو
مواد لازم برای میرزا قاسمی با گردو
طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو
نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی
گوجه فرنگی 400 گرم
بادنجان سه عدد
گردوی آسیاب شده یک پیمانه
کره 100 گرم
سیرداغ سه قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل و نمک به میزان لازم
تخم مرغ دو عدد
سیر دو حبه
بادنجان را کباب پز کرده و بعد از ساطوری کردن با یک لیوان آب و دو حبه سیر می گذاریم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه می کنیم. بادنجان و گردو باید به روغن بیفتد، سپس گوجه فرنگی ها را نگینی کرده و با کره و سیرداغ تفت می دهیم و با ادویه ها به مواد بالا اضافه می کنیم. باید حرارت ملایم باشد تا کاملا گوجه فرنگی ها و بادنجان له شود. تخم مرغ ها را جداگانه نیمرو کرده و روی میرزاقاسمی آماده شده می گذاریم.
میرزا قاسمی جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
میرزا قاسمی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست