شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

سوپ | طرز تهیه سوپ لیمو و مرغ یونانی


 مواد لازم برای سوپ لیمو و مرغ یونانی 
 
آب مرغ 1/5 لیتر
برنج 100 گرم
سینه مرغ 2 عدد بدون استخوان
تخم مرغ 2 عدد
لیمو ترش 1 عدد بزرگ
جعفری 2 قاشق غذا خوری خرد شده
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
 

سوپ | طرز تهیه سوپ لیمو و مرغ یونانی
 
 
طرز تهیه سوپ لیمو و مرغ یونانی 
 آب مرغ و برنج خود را درون قابلمه ای بریزید و روی شعله متوسط بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید و هم بزنید و بگذارید به مدت 8 دقیقه در این حالت بجوشد تا برنجتان نرم شود.
سپس مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه با مواد بپزد و سپس آن را از قابلمه خارج کنید تا خنک شود و ان را ریش ریش کنید و دوباره به مواد اضافه کنید.
درون ظرف گودی تخم مرغ ، آب و یک عدد لیمو تازه را با هم به آرامی مخلوط کنید.
به مخلوط تخم مرغ یک فنجان از مایه سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
قابلمه را از روی شعله بردارید و مخلوط تخم مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه به آرامی هم بزنید.
به مقدار کافی فلفل آسیاب کنید و با جعفری تزئین کنید.
 

سوپ | طرز تهیه سوپ لیمو و مرغ یونانی
نکات تکمیلی در مورد سوپ

سوپ جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ ، طرز تهیه سوپ لیمو و مرغ یونانی