پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

سوپ نخود فرنگی | طرز تهیه سوپ نخود فرنگی نعناعی


مواد لازم سوپ نخود فرنگی نعناعی

نخود فرنگی  1 کیلوگرم

برگ نعناع  ⅓ پیمانه

آب مرغ 3 پیمانه

خامه ترش  ¼ پیمانه

سیر  2 حبه

پیاز  1 عدد

روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری


سوپ نخود فرنگی | طرز تهیه سوپ نخود فرنگی نعناعی

طرز تهیه سوپ نخود فرنگی نعناعی

    پیاز و سیر را ریز خرد کنید.
    روغن را در قابلمه ای مناسب روی شعله متوسط تا زیاد گرم کنید. پیاز را به تابه افزوده و گهگاهی هم بزنید تا پیاز نرم شود که حدود 5 دقیقه کافی است، سپس سیر را اضافه کرده و حدود 1 دقیقه تفت دهید.
    عصاره مرغ را به قابلمه افزوده و آن را به جوش بیاورید. نعناع و نخود فرنگی را اضافه کنید. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید تا دوباره عصاره مرغ به جوش بیاید.
    مواد را برای 3 تا 10 دقیقه بپزید تا نخودها ترد شوند ولی رنگ سبزشان روشن بماند. ظرف را از روی حرارت بردارید. کنار بگذارید تا کمی سرد شود.
    با غذاساز یا مخلوط کن سوپ را پوره کنید تا نرم شود. سوپ را به قابلمه برگردانید و روی شعله متوسط رو به پایین قرار دهید. برای 5 دقیقه اجازه دهید تا کاملا گرم شود و به غلظت مدنظرتان برسد.
    به سوپ نمک و فلفل اضافه کنید.
    سوپ را به کاسه هایی که برای سرو آماده کرده اید، منتقل کنید. روی آنها را با خامه ترش و برگ نعناع تزئین و سرو کنید.


سوپ نخود فرنگی | طرز تهیه سوپ نخود فرنگی نعناعی

نکات تکمیلی در مورد سوپ نخود فرنگی

سوپ نخود فرنگی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
سوپ نخود فرنگی را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ نخود فرنگی ، طرز تهیه سوپ نخود فرنگی نعناعی