چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

نان شیرمال | طرز تهیه نان شیرمال سنتی


مواد لازم برای نان شیرمال



    زرده تخم مرغ 4 عدد
    پودر شکر 3/4پیمانه
    روغن مایع 1/3 پیمانه
    اسانس هل 3 قطره یا 1 قاشق چایخوری پودر هل
    بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پر
    شیر 1/4 پیمانه
    گلاب 1/6 پیمانه
    آرد سفید 300 گرم
    آب زعفران و 1 عدد زرده و کنجد برای روی نان


نان شیرمال | طرز تهیه نان شیرمال سنتی

طرز تهیه نان شیرمال



زرده تخم مرغ، پودر شکر و هل را در ظرفی ریخته با همزن بهم زده تا کرم رنگ شود سپس روغن مایع، بکینگ پدر را اضافه کرده کم کم آرد را اضافه کنید تا جائیکه خمیر لطیفی به دست آید و خمیر بدست نچسبد، خمیر را بمقدار cm1 با وردنه باز کرده قالب بیضی زده در سینی فرچیده روی آنها را زرده و کمی آب زعفران زده با چنگال نقش انداخته و کنجد می پاسیم و بمدت 20 دقیقه در فر 180 در طبقه وسط قرار داده تا کاملا" طلائی رنگ شود.

 

نکات تکمیلی در مورد نان شیرمال

نان شیرمال جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
نان شیرمال را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نان شیرمال ، طرز تهیه نان شیرمال سنتی