دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا

دست پیچ اسفناج | طرز تهیه دست پیچ اسفناج و پنیر


دست پیچ اسفناج و پنیر را در فر تهیه کنید و به همراه خانواده از سرو ان لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه دست پیچ اسفناج و پنیر: 

پنیر فتا 100 گرم

خمیر فیلو  2 ورقه 25×25 سانتیمتری

تخم مرغ  2 عدد

اسفناج 2 دسته

روغن زیتون 2 قاشق غراخوری


دست پیچ اسفناج | طرز تهیه دست پیچ اسفناج و پنیر

طرز تهیه دست پیچ اسفناج :

ته اسفناج ها را بگیرید، آنها را شسته و خرد کنید.

فر را روی 210 درجه سانتی گراد روشن کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روغن را در تابه ای بزرگ روی شعله متوسط گرم کنید.

اسفناج ها را افزوده و برای 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.

1 تخم مرغ را در کاسه کوچک کمی بزنید. اسفناج و پنیر فتا را به آن اضافه کنید. به مواد فلفل بزنید.

خمیر را به مربع های با ابعاد دلخواه ببرید و مواد را بین خمیرهای مربع شکلی که بریدید، تقسیم کنید.

لبه های خمیر را با قلمو تخم مرغ بزنید. خمیر را از قطر طوری تا کنید که مواد را در بر بگیرد. لبه ها را با نوک انگشتان خود فشار دهید تا کاملاً بسته شوند.

دسته پیچ ها را روی سینی فر قرار دهید. روی آنها تخم مرغ بمالید. برای 20 دقیقه بپزید تا پف کنند و طلایی شوند. 

نکات تکمیلی در مورد دست پیچ اسفناج

دست پیچ اسفناج جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
دست پیچ اسفناج را می توانید در وعده نهار - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دست پیچ اسفناج ، طرز تهیه دست پیچ اسفناج و پنیر