چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سالاد ذرت


مواد لازم:
کلم سفید کوچک :   1 عدد
کنسرو ذرت شیرین :1 عدد
کشمش پلویی :       1لیوان
هویج رنده شده :     4 عدد
مایونز کم چرب :      1لیوان
شکر:                   2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
ابتدا کلم ها را ریز خرد کرده و با هویج رنده شده و کشمش و دانه های ذرت مخلوط می کنیم، سپس شکر را با سس مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم و با مواد سالاد مخلوط می کنیم سپس سالاد را به مدت حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کشمش ها داخل سالاد نرم شود و سالاد جا بیفتد .

نکات تکمیلی در مورد سالاد ذرت

سالاد ذرت جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سالاد ذرت را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سالاد ذرت