چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

فریتاتای سیب | طرز تهیه فریتاتای سیب و چدار


 مواد لازم فریتاتای سیب و چدار

پنیر چدار سفید   120 گرم

تخم مرغ بزرگ   8 عدد

سفیده تخم مرغ  2 عدد

سیب گالا یا سیب گلاب  2 عدد

کره 1 قاشق غذاخوری

نمک و پودر فلفل سیاه   مقداری


فریتاتای سیب | طرز تهیه فریتاتای سیب و چدار


طرز تهیه فریتاتای سیب و چدار

    سیب ها را پوست بگیرید و دانه های شان را خارج کنید، آن ها را به ضخامت 3سانتی متر ورقه نمایید. پنیر چدار را رنده کنید.
    فر را با حرارت 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتی گراد) گرم نمایید. سینی فر را در طبقه سوم از بالا قرار دهید.
    در یک کاسه با اندازه متوسط، تخم مرغ ها، سفیده های تخم مرغ و نیمی از پنیر را با هم مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل به آن ها بیفزایید. در یک تابه نچسب، کره را روی حرارت متوسط گرم کنید.
    مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید و به مدت 1تا 2 دقیقه آن را حرارت دهید. سپس از قسمت خارجی دایره شروع کنید و سیب ها را دایره وار روی مخلوط تخم مرغ بچینید. سپس بقیه پنیر را روی آن بپاشید.
    تابه را در فر بگذارید. در حدود 20 دقیقه فریتاتا را در فر بپزید تا سیب ها کامل پخته شوند و رویه پنیر به رنگ طلایی قهوه ای درآید. سپس آن را روی یک تخته قرار دهید و پس از 5 دقیقه فریتاتا را برش بزنید و سرو کنید.


فریتاتای سیب | طرز تهیه فریتاتای سیب و چدار

نکات تکمیلی در مورد فریتاتای سیب

فریتاتای سیب جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
فریتاتای سیب را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

فریتاتای سیب ، طرز تهیه فریتاتای سیب و چدار