شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مجله ویستا

قیمه مشهدی | طرز تهیه خورش قیمه مشهدی


مواد لازم قیمه مشهدی :

لپه                            250 گرم
گوشت خورشتی         600 گرم
روغن مایع سرخ کردنی 1/2 پیمانه
پیاز خلال شده            300 گرم
لیمو عمانی               4  عدد
رب گوجه فرنگی          2 قاشق غذا خوری
محلول زعفران            1/2 پیمانه
گلاب                         1/3پیمانه
هل سبز ساییده         1قاشق چایخوری
دارچین                     1قاشق چایخوری
زرد چوبه و زرد            1قاشق غذاخوری
پودرجوز هندی           1قاشق چایخوری
زنجبیل                     1قاشق چایخوری
فلفل سیاه                1قاشق غذاخوری

طرز تهیه قیمه مشهدی :

پیاز ها را با روغن سرخ کنید وقتی پیاز ها طلایی شدند ،گوشت ها را خرد کرده و  به آن اضافه نموده وسرخ کنید . سپس تمام ادویه جات را غیر از هل و محلول زعفران و گلاب ،اضافه کرده و با مواد سرخ نمایید .حالا رب را نیز به مواد اضافه کنید.  لپه ی پخته شده را بریزید و سپس  و آب را اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذاریدتا دو سه ساعت قیمه بپزد و جا بیفتد. در آخر مغز لیموعمانی ( پودر لیمو) را به خورش اضافه کنید. قبل از سرو کردن قیمه درصورت تمایل گلاب و مقداری نمک به خورش اضافه نمایید و آن را با خلال سیب زمینی تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد قیمه مشهدی

قیمه مشهدی جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
قیمه مشهدی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

قیمه مشهدی ، طرز تهیه خورش قیمه مشهدی