سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

جوجه با سس قارچ | طرز تهیه جوجه با سس قارچ


مواد لازم برای جوجه با سس قارچ
 
سینه مرغ بدون پوست و استخوان    3 عدد نصف شده
روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری
لیمو  1 عدد
قارچ تازه، خرد شده  3 پیمانه
آب مرغ  نصف پیمانه
آرد  2 قاشق غذاخوری
جعفری تازه، خرد شده  1 قاشق غذاخوری
 

جوجه با سس قارچ | طرز تهیه جوجه با سس قارچ
 
 
طرز تهیه جوجه با سس قارچ
دمای فر را روی 400 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.
روغن را داخل ظرفی بریزید و مرغ ها را داخل روغن قرار دهید تا کاملاً با آن پوشانده شوند.
لیمو را نصف کنید آب نیمی از آن را روی تکه های مرغ بریزید و نیم دیگر را به اندازه های مناسب برش بزنید و هر برش از آن را روی هر یک از تکه های مرغ بگذارید. آن ها را به مدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید.
کره نباتی را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. قارچ را داخل آن بریزید و به هم بزنید تا طلایی رنگ شوند و آب آن ها تمام شود. روی آن ها آرد بریزید و خوب آن ها را با هم مخلوط نمایید. آب مرغ را بیفزایید و مواد را مرتب به هم بزنید تا سس غلیظی تهیه شود.
جعفری تازه را به آن ها اضافه نمایید.
سس قارچ را همراه با مرغ های سرخ شده سرو نمایید.
 

جوجه با سس قارچ | طرز تهیه جوجه با سس قارچ
نکات تکمیلی در مورد جوجه با سس قارچ

جوجه با سس قارچ جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
جوجه با سس قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

جوجه با سس قارچ ، طرز تهیه جوجه با سس قارچ