چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

پاتاتاس براواس | طرز تهیه پاتاتاس براواس


مواد لازم برای پاتاتاس براواس
 
  روغن مایع:6  قاشق غذاخوری
 سیب زمینی:600 گرم
  پیاز متوسط:2 عدد ساطوری
  فلفل قرمز پرک:2 قاشق چایخوری
 رنده پوست لیمو:2 قاشق چایخوری
 سرکه قرمز:2 قاشق غذاخوری
  سیر:4 حبه، رنده شده
 گوجه فرنگی ساطوری:200 گرم
  جعفری ساطوری:3 قاشق غذاخوری
  نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم
 
 

پاتاتاس براواس | طرز تهیه پاتاتاس براواس
 
 
طرز تهیه پاتاتاس براواس
فر را روی 200 د رجه سانتیگراد داغ کنید. نیمی از روغن را در یک تابه داغ کرده و سیب زمینی ها را 10 دقیقه در آن سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را اضافه کرده و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید.
 
فلفل پرک، سرکه، پوست لیموی رنده شده و سیر را اضافه کرده و دو دقیقه تفت دهید. گوجه و جعفری را  داخل تابه ریخته و روی شعله متوسط 10 دقیقه آن را سرخ کنید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود. مخلوط را مدام هم بزنید تا یکنواخت سردشود. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.
 
مایه سیب زمینی را با روغن باقیمانده قاطی کرده و در یک ظرف نسوز بریزید. آن را 30 دقیقه در فر بگذارید تا مواد کاملا پخته شود. این تاپاس را داغ سرو کنید.
 
نکات
 
1. به جای استفاده از فر، می توانید تمام مراحل پخت را روی اجاق انجام دهید.
 
2. در تهیه این غذا بهتر است پوست گوجه فرنگی را بگیرید
 
3. به جای سیر می توانید از 2 قاشق چایخوری پودرسیر استفاده کنید.
 
 

پاتاتاس براواس | طرز تهیه پاتاتاس براواس
نکات تکمیلی در مورد پاتاتاس براواس

پاتاتاس براواس جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پاتاتاس براواس را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

پاتاتاس براواس ، طرز تهیه پاتاتاس براواس