سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

کیک فندق | طرز تهیه کیک فندق


 مواد لازم برای کیک فندق
 
آرد سفید :300 گرم
پودر شکر :200 گرم
تخم مرغ :4 عدد
کره  یا مارگارین خنک :200 گرم
فندق پودر شده :200 گرم
بکینگ پودر :15 گرم
کافه تلخ خنک :250 میلی لیتر
دارچین :نوک چاقو
 
مواد لازم برای تزئین
 
شکلات تخته ای :50 گرم
پودر قند :30 گرم
خامه :3 تا 5 قاشق غذاخوری
 
 

کیک فندق | طرز تهیه کیک فندق
طرز تهیه کیک فندق
 
فر را روی درجه 180 گرم کنید . قالب 30 در 40 را کاعذ انداخته و چرب کنید . آرد و بکینگ پودر را در ظرفی ریخته بقیه مواد را هم اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. داخل قالب ریخته و در فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت روی قالب را دستمالی تمیز کشیده و فرصت بدهید تا خنک شود.
 
شکلات تخته ای را ذوب کنید و سپس پودر قند را اضافه کنید و تا جایی که کمی رقیق شود خامه یا شیر اضافه کنید و روی کیک بریزدوبرش بدهید و سرو کنید.
 

کیک فندق | طرز تهیه کیک فندق
نکات تکمیلی در مورد کیک فندق

کیک فندق جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کیک فندق را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کیک فندق ، طرز تهیه کیک فندق