سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
کیک فندق | طرز تهیه کیک فندق
مواد لازم برای کیک فندق
طرز تهیه کیک فندق
نکات تکمیلی در مورد کیک فندق
آرد سفید :300 گرم
پودر شکر :200 گرم
تخم مرغ :4 عدد
کره یا مارگارین خنک :200 گرم
فندق پودر شده :200 گرم
بکینگ پودر :15 گرم
کافه تلخ خنک :250 میلی لیتر
دارچین :نوک چاقو
مواد لازم برای تزئین
شکلات تخته ای :50 گرم
پودر قند :30 گرم
خامه :3 تا 5 قاشق غذاخوری
فر را روی درجه 180 گرم کنید . قالب 30 در 40 را کاعذ انداخته و چرب کنید . آرد و بکینگ پودر را در ظرفی ریخته بقیه مواد را هم اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. داخل قالب ریخته و در فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت روی قالب را دستمالی تمیز کشیده و فرصت بدهید تا خنک شود.
شکلات تخته ای را ذوب کنید و سپس پودر قند را اضافه کنید و تا جایی که کمی رقیق شود خامه یا شیر اضافه کنید و روی کیک بریزدوبرش بدهید و سرو کنید.
کیک فندق جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کیک فندق را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست