دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

تخم مرغ مراکشی | طرز تهیه تخم مرغ مراکشی


مواد لازم تخم مرغ مراکشی

تخم مرغ     4 عدد
سیر پوست کنده و ریز خرد شده     3 حبه
لیمو ترش تازه     2 عدد
جعفری تازه ساتوری شده     5 برگ
روغن زیتون     5 قاشق غذاخوری
نمک     ½ قاشق چایخوری

 


تخم مرغ مراکشی | طرز تهیه تخم مرغ مراکشی

طرز تهیه تخم مرغ مراکشی

    تخم مرغ ها را به مدت 5 دقیقه داخل آب جوش، آب پز می کنیم. اگر تخم مرغ ها بیش از حد بزرگ بودند، آنها را 2 الی 3 دقیقه بیشتر می پزیم.
    در حین پخته شدن تخم مرغ ها، سیر را پوست کنده و آن را داخل هاون می کوبیم. سپس نمک را به آن اضافه نموده و با دسته هاون آنها را کوبیده و مخلوط می کنیم. سپس آب لیمو ترش را نیز گرفته و داخل آن می ریزیم و باز هم با دسته هاون مخلوط می کنیم.
    تخم مرغ ها را از روی حرارت برداشته و آب سرد روی آن می ریزیم تا خنک شوند. سپس پوست آنها را می کنیم.
    تخم مرغ های پخته را خرد کرده و داخل کاسه می ریزیم. سیر و آب لیمو را روی آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. روغن زیتون و جعفری را روی آن ریخته و کمی مخلوط می کنیم. آن را پس از اینکه کمی خنک شد، سرو می کنیم.


تخم مرغ مراکشی | طرز تهیه تخم مرغ مراکشی

نکات تکمیلی در مورد تخم مرغ مراکشی

تخم مرغ مراکشی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
تخم مرغ مراکشی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

تخم مرغ مراکشی ، طرز تهیه تخم مرغ مراکشی