شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه رول گوشت کلاسیک (Classic meatloaf)


مواد لازم رول گوشت کلاسیک (Classic meatloaf)


گوشت بره چرخ شده 250گرم
گوشت گردن گوساله ، چرخ شده 700 گرم
نان ساندویچ سفید 3 تکه
شیر ⅓ پیمانه
پیاز رنده شده ½ پیاز متوسط
سیر ریز خرد شده 2 حبه
تخم مرغ 1 عدد بزرگ
سس گوجه فرنگی ½ پیمانه
نمک درشت ½1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده ¼ قاشق چایخوری


طرز تهیه رول گوشت کلاسیک (Classic meatloaf)

طرز تهیه رول گوشت کلاسیک (Classic meatloaf)


    فر را از قبل روی 200 درجه سلسیوس (400F) گرم کنید. روی سینی فر فویل یا کاغذ روغنی قرار دهید.
     نان را در غذا ساز بریزید؛ آن را روشن کنید تا اندازه ای که نان ریز شود. سپس به کاسه کوچکی منتقل کنید. شیر را به آن اضافه کرده و کنار بگذارید، حدود 10 دقیقه، هر از گاهی آن را هم بزنید.
    در این حین در کاسه ای بزرگ؛ گوشت چرخ کرده گوساله و بره، پیاز رنده شده، سیر، تخم مرغ، ¼ پیمانه سس گوجه فرنگی، ½1 قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید.
     مخلوط نان و شیر را اضافه کرده و با چنگال به آرامی هم بزنید (بیش از حد هم نزنید).
    مخلوط گوشت را روی سینی فر آماده قرار دهید. آن را به شکل یک قالب به طول 22 در 10 یا 12 سانتی متر در آورید.
    سینی را حدود 45 تا 55 دقیقه در فر قرار دهید (تا زمانی که دماسنج قابل قرائت فوری 160 درجه سانتیگراد را نشان دهد.)
    در حین پخت دو باره  به سطح آن سس گوجه بزنید.
    پس از کامل شدن پخت به رول گوشت 10 دقیقه استراحت دهید سپس برش داده و سرو کنید.
 


طرز تهیه رول گوشت کلاسیک (Classic meatloaf)

نکات تکمیلی در مورد رول گوشت کلاسیک

رول گوشت کلاسیک جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
رول گوشت کلاسیک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه رول گوشت کلاسیک (Classic meatloaf)


همچنین مشاهده کنید