جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه خورش قارچ بدون گوشت خوشمزه
قارچ یکی از سبزیجاتی است که علاوه بر خوشمزه کردن غذا، خواص زیادی دارد و میتوان از آن به جای گوشت در تهیه غذاها استفاده کرد. برای آشنایی با خواص قارچ به مقاله زیر مراجعه کنید:
بیشتر بخوانید: آشنایی با خواص مفید قارچ خوراکی
بیشتر بخوانید: آشنایی با خواص مفید قارچ خوراکی
قارچ در تهیه انواع خورش، انواع سس مانند سس گوشت، انواع پیتزا و فست فود مانند پیتزا مخلوط مورد استفاده قرار می گیرد. مشکلی که اکثر افراد در استفاده از قارچ با آن موجه هستند، عمر کوتاه آن است. وجود آب و پروتئین زیاد در قارچ، زمینه فساد آن را فراهم کرده و نگهداری آن را مشکل میسازد. قارچ تازه را در دمای 4 درجه سانتی گراد، بیش از یک هفته نمیتوان نگهداری کرد. بنابراین آشنایی با روشهای نگهداری قارچ، امری ضروری به نظر می رسد.
خورش قارچ بدون گوشت نوعی خورش رژیمی است که در تهیه آن از قارچ و زرده تخم مرغ استفاده شده و از آنجا که در طبخ آن پروتئین گیاهی و حیوانی به کار رفته از نظر ارزش غذایی، کامل است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه این خورش خوشمزه و روش های نگهداری قارچ را آموزش دهیم.
خورش قارچ بدون گوشت نوعی خورش رژیمی است که در تهیه آن از قارچ و زرده تخم مرغ استفاده شده و از آنجا که در طبخ آن پروتئین گیاهی و حیوانی به کار رفته از نظر ارزش غذایی، کامل است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه این خورش خوشمزه و روش های نگهداری قارچ را آموزش دهیم.
مواد لازم برا تهیه خورش قارچ بدون گوشت
قارچ | 500 گرم |
فلفل دلمه خرد شده | 3-4 قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز بزرگ | 4 عدد |
سیر | 1 حبه |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
ادویه خورش، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، و دارچین | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش قارچ بدون گوشت
- پیاز را سرخ کرده تا رنگ آن طلایی شود، سپس یک حبه سیر له شده به آن افزوده و با هم تفت دهید.
- ادویه خورش، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، و دارچین را به پیاز اضافه کنید.
- فلفل دلمهای خرد شده را اضافه کرده و چند ثانیه تفت دهید.
- سپس دو لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید.
- قارچ را ورقهای خرد کرده و جعفری را هم ریز خرد کنید.
- پس از نیم ساعت، قارچ و جعفری را به مواد اضافه کنید.
- 3 الی 4 قاشق رب را در کمی روغن تفت داده و به مواد اضافه کنید.
- پس از نیم ساعت، دو عدد زرده تخم مرغ به مواد اضافه کرده و سریع هم بزنید.
- سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا آب خورش تمام شود.
روش های نگهداری قارچ
بهترین شیوه برای نگهداری قارچ هایی که از سلفون خارج شده اند، قرار دادن آنها در پاکت کاغذی است، به این ترتیب میتوان قارچ را به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد. برای نگهداری طولانی مدت قارچ، روش های مختلفی وجود دارد:
نگهداری قارچ در فریزر: برای نگهداری قارچ در فریزر به یکی از روش های زیر عمل کنید:
- قارچها را در یک پارچه توری ریخته و به مدت 5 تا 7 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید. سپس آن را روی پارچه نخی تمیز پهن کرده تا آب اضافی آنها گرفته شود، و نهایتا در ظرف دربسته در فریزر نگهداری کنید.
- قارچها را به مدت 10 دقیقه بخارپز کنید، سپس در هوای آزاد قرا داده تا خنک شوند و در نهایت در فریزر نگهداری کنید.
- قارچ را پس از شستن و تمیز کردن در روغن تفت داده و اجازه دهید سرد شوند. سپس در ظروف دربسته به مدت 4 ماه در فریزر نگهداری کنید.
- قارچها را در کره ذوب شده ریخته و سپس آنها را منجمد کنید.
- قارچها را پس از شستن با آب سرد در آب جوش ریخته و پس از 1 الی 2 دقیقه دوباره در آب سرد بریزید. این عمل را چند بار تکرار کنید. طی فرایند سرد و گرم کردن قارچ یک لایه از پوست آن جدا شده و علاوه بر ضدعفونی شدن قارچ کلیه لکههای روی آن از بین میرود و نیم پز میشود. در این حالت قارچ را به اندازه یکبار مصرف، در ظرف های دردار کوچک قرار داده و در فریزر نگهداری کنید.
- قارچ را به مدت 2 دقیقه داخل سبد بخارپز ریخته و سپس آن را در آب سرد فرد برده و آبکشی کنید. بخار آب باعث ضدعفونی شدن، نیم پز شدن و سفید شدن قارچها میشود. سپس قارچها را در ظروف پلاستیکی کوچک ریخته و در فریزر نگهداری کنید.
کنسرو کردن قارچ: برای کنسرو کردن قارچ در منزل به یکی از روش های زیر عمل کنید:
- قارچ را تمیز شسته، در بطری شیشه ای بریزید. درب بطری محکم بسته، سپس بطری را در قابلمه آب قرار داده و به مدت 100 دقیقه بجوشانید. پس از سرد شدن بطری آن را در یخچال نگهداری کنید.
- قارچ را در محلول اسید سیتریک 1 درصد بشویید و به مدت 2 دقیقه در آب جوش قرار دهید. سپس قارچ را بلافاصله به آب نمک یک درصد که حاوی یک درصد اسید سیتریک است منتقل کنید. پس از آن قارچ را در شیشههای مناسب بریزید، شیشهها را با آب نمک (1 لیتر آب+ 15 گرم نمک+ 1 گرم اسید سیتریک) پر کرده و به مدت 20-15 دقیقه بجوشانید. قارچ کنسرو شده به این روش را می توان حداقل 6 ماه در یخچال نگهداری کرد.
گروه آشپزی وب
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه طالبان افغانستان توماج صالحی حجاب رئیسی رهبر انقلاب کارگران سریلانکا پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
کنکور زاهدان تهران سیل هواشناسی سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا زنان وزارت بهداشت
قیمت خودرو سازمان هواشناسی قیمت طلا خودرو قیمت دلار دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو ارز مسکن قیمت سکه
ترانه علیدوستی تلویزیون گردشگری سینمای ایران مهران مدیری کتاب تئاتر موسیقی شعر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی ترکیه اتحادیه اروپا عربستان انگلیس
فوتبال پرسپولیس سردار آزمون استقلال بازی بارسلونا باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس والیبال
تیک تاک بنیاد ملی نخبگان همراه اول فیلترینگ وزیر ارتباطات تبلیغات اپل ناسا
مالاریا کاهش وزن استرس پیری سلامت روان داروخانه کمبود پرستار