شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

جوجه | طرز تهیه جوجه با سس اسفناج


مواد لازم برای جوجه با سس اسفناج
 
سینه مرغ بدون استخوان، خرد شده :2 عدد
برگ اسفناج کاملاً جوان و تازه :60 گرم
آب لیموی تازه :3 قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده :یک الی 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون :80 میلی لیتر
نمک و فلفل :به میزان لازم
پنیر پارمیسان رنده شده :30 گرم 
 

جوجه | طرز تهیه جوجه با سس اسفناج
 
 
طرز تهیه جوجه با سس اسفناج
 
ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید. کمی داخل آن روغن بریزید. روی مرغ ها، کمی نمک و فلفل بپاشید و داخل روغن سرخ کنید (می توانید به هر طریقی که دوست دارید، مرغ ها را بپزید).
اسفناج، پوست لیمو و آب لیمو را داخل مخلوط کن بریزید. بعد از مدتی از هم زدن مواد، مخلوط کن را خاموش نمایید. سپس داخل آن 80 میلی لیتر روغن زیتون بریزید. آنقدر مواد را به هم بزنید تا ترکیب یکدست و غلیظی تهیه کنید.
نمک را بیفزایید و دوباره مخلوط کن را روشن نمایید. ترکیب اسفناج آماده است. آن را به ظرف دیگری منتقل نمایید.
پنیر پارمیسان رنده شده را به سایر مواد اضافه کنید. حال می توانید از ترکیب اسفناج و مرغ سرخ شده، میل بفرمایید و لذت ببرید.
 
 
جوجه | طرز تهیه جوجه با سس اسفناج
نکات تکمیلی در مورد جوجه

جوجه جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
جوجه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

جوجه ، طرز تهیه جوجه با سس اسفناج


همچنین مشاهده کنید