دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

پوره نخود | طرز تهیه پوره نخود


مواد لازم برای پوره نخود
 
 نخود نیم کیلو 
 پیاز متوسط خلال شده یک عدد 
 روغن زیتون یک دوم فنجان 
 جعفری خرد شده نصف فنجان 
 نمک و فلفل به مقدار لازم 
 پیاز نگینی خرد شده نصف فنجان 
 آب لیموهٔ تازه 1 عدد بزرگ 
 
 

پوره نخود | طرز تهیه پوره نخود
طرز تهیه پوره نخود
 بعد از شستن نخودها را در قابلمه ریخته و روی آن را با آب بپوشانید و روی حرارت قرار دهید، (بهتر است نخود از شب قبل خیس شود) کف آن را مرتب بگیرید، پیاز خلال شده، نیمی از روغن و نمک را اضافه می کنیم و حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزید. پس از پخته شدن، نخود را با مخلوط کن به صورت پوره درآورده سپس بقیهٔ روغن آب لیمو و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. در آخر آن را با پیاز نگینی خرد شده و جعفری تزئین می کنیم.
 

پوره نخود | طرز تهیه پوره نخود
نکات تکمیلی در مورد پوره نخود

پوره نخود جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پوره نخود را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پوره نخود ، طرز تهیه پوره نخود