جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا

همبرگر | طرز تهیه همبرگر با سس لبو


مواد لازم برای همبرگر با سس لبو
گوشت گوساله کم چرب:200گرم
ریحان:یک قاشق سوپ خوری سرپر، خرد شده
مرزه خشک شده:یک پنس
روغن زیتون:به میزان لازم
سس مایونز:یک قاشق چای خوری
ماست خامه ای سفت:یک دوم قاشق چای خوری
پنیرسفید فتا:10گرم
لبوی خرد شده:یک قاشق چای خوری
آب لبو:به میزان لازم
 

همبرگر | طرز تهیه همبرگر با سس لبو
 
 
طرز تهیه همبرگر با سس لبو
 
گوشت را به همراه ریحان، مرزه و ادویه های دلخواه همچون دارچین، پاپریکا و نمک مزه دار کنید. آن را در یک تابه با روغن بسیار کم سرخ کرده و نان همبرگر را نصف کنید و روی آن را با روغن زیتون خوب آغشته کرده و در فر بگذارید تا کمی برشته شود.
 
برای سس لبو:باقی مواد را با هم مخلوط کنید، بهتر است به این سس هیچ ادویه ای اضافه نشود.
 
 
 
نکته
 
اگر گوشت شما دارای بافت چربی زیاد بود، سعی کنید آن را دیگر سرخ نکنید و به جای سرخ کردن در روغن از این روش استفاده کنید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و برگر را در آن قرار داده و با یک کفگیر کمی روی گوشت برای مدت یک دقیقه فشار دهید تا برگر کوچک و به سمت بالا جمع نشود. سپس کفگیر را برداشته و روی دیگر را سرخ کنید.
 

همبرگر | طرز تهیه همبرگر با سس لبو
نکات تکمیلی در مورد همبرگر

همبرگر جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
همبرگر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

همبرگر ، طرز تهیه همبرگر با سس لبو