دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

توپک های مرغ | طرز تهیه توپک های مرغ


 مواد لازم برای توپک های مرغ
 
روغن برای سرخ کردن :50 میلی لیتر
سینه مرغ :500 گرم
تخم مرغ :یک عدد
آرد ذرت :50 گرم
نمک :1/2 قاشق چایخوری
فلفل تند خردشده :1/4 قاشق چایخوری(در صورت تمایل)
 

توپک های مرغ | طرز تهیه توپک های مرغ
 
طرز تهیه توپک های مرغ
گوشت مرغ را چرخ کنید .
با تخم مرغ و آرد ذرت ، نمک ، فلفل ورز دهید و به شکل توپه های کوچک درآورید و بعد در روغن سرخ کنید.
روغن توپک ها را بگیرید.
اگر مایل به استفاده از روغن نیستید، می توانید در فر با درجه180 سانتی گراد به مدت 15دقیقه قرار دهید.
 

توپک های مرغ | طرز تهیه توپک های مرغ
نکات تکمیلی در مورد توپک های مرغ

توپک های مرغ جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
توپک های مرغ را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

توپک های مرغ ، طرز تهیه توپک های مرغ