چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه رول مرغ شکم پر


 مواد لازم برای رول مرغ شکم پر

اسفناج :یک پیمانه
پیاز ریز :2 پیمانه
پودر نان :یک پیمانه
هویج ریز : 1/2 پیمانه
پنیر پارمزان :1/2 پیمانه
سیر:یک عدد
تخم مرغ :یک عدد
آب مرغ :یک و 1/2 پیمانه
فیله مرغ :نیم کیلو
گوجه فرنگی :2 پیمانه
پیاز :2  قاشق سوپخوری
فلفل سیاه :1/2 قاشق چایخوری
سیر :یک عدد
گردوی  پودر شده :1/2 پیمانه
آویشن، نمک، فلفل قرمز، پودرسیر، دارچین و پاپریکا : به میزان لازم
 
 
 
طرز تهیه رول مرغ شکم پر
 
 
 
طرز تهیه رول مرغ شکم پر
 
1 – فیله مرغ را کمی با پشت چاقو بکوبید تا کمی فیله باز و تخت شود. در ظرفی دیگر اسفناج ، پودر نان ، پنیر پارمزان و تخم مرغ و همه مواد را با هم مخلوط کنید. مواد را برای 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
2 – از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی فیله مرغ قرار دهید و سپس آن را رول کنید طوری که مواد از میان آن بیرون نزند و سپس با خلال های چوبی کوچک جمع کنید.  سپس آن را در فر 180 درجه برای مدت 30 دقیقه قرار دهید تا مرغ پخته شود.
 
روش تهیه سس
 
1- گوجه فرنگی رنده شده را در قابلمه ریخته و وروی حرارت قرار دهید و 1قاشق سوپ خوری روغن به آن بیفزایید. بگذارید تا بوی خامی آن کاملا برود. سپس رب و ادویه جات را بیفزایید.
2- در ظرفی دیگر پیاز ریز شده را در 1 قاشق سوپ خوری روغن ریخته و بگذاریدتا نرم شوند. سپس هویج پخته شده ریز و فلفل دلمه ای خرد شده را بیفزایید و کمی تفت دهید تا نرم شوند و بلافاصله از حرارت برداشته و به مواد گوجه بالا بیفزایید و بگذارید تا مواد یکدست شوند.
3 – فیله های مرغ پخته شده در فر را در سس ریخته و 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد مزه دار شوند.
4- سپس سرو نمایید.
 
 
نکات تکمیلی در مورد رول مرغ شکم پر

رول مرغ شکم پر جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
رول مرغ شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه رول مرغ شکم پر