جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

قیقناق | طرز تهیه قیقناق (خاگینه)


مواد لازم برای قیقناق خاگینه



    آرد - چهار قاشق غذاخوری
    تخم مرغ - چهار عدد
    دارچین - یک قاشق چایخوری
    پودرهل - مقداری
    شکر - سه قاشق غذاخوری
    گردوی خرد شده - مقداری
 


قیقناق | طرز تهیه قیقناق (خاگینه)


طرز تهیه قیقناق خاگینه


    ابتدا تخم مرغ ها را با چنگال هم زده
    سپس آرد، شکر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و هم زدن را ادامه می دهیم.
    از طرفی در تابه روغن ریخته و روی شعله می گذاریم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه می ریزیم، در آن را گذاشته و حرارت را کم کرده تا تخم مرغ ها بپزند.
    بعد از پخت، خاگینه را در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را با دارچین و پودرقند تزئین می کنیم.


قیقناق | طرز تهیه قیقناق (خاگینه)

نکات تکمیلی در مورد قیقناق

قیقناق جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
قیقناق را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

قیقناق ، طرز تهیه قیقناق (خاگینه)