جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
قیقناق | طرز تهیه قیقناق (خاگینه)
آرد - چهار قاشق غذاخوری
تخم مرغ - چهار عدد
دارچین - یک قاشق چایخوری
پودرهل - مقداری
شکر - سه قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده - مقداری
طرز تهیه قیقناق خاگینه
ابتدا تخم مرغ ها را با چنگال هم زده
سپس آرد، شکر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و هم زدن را ادامه می دهیم.
از طرفی در تابه روغن ریخته و روی شعله می گذاریم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه می ریزیم، در آن را گذاشته و حرارت را کم کرده تا تخم مرغ ها بپزند.
بعد از پخت، خاگینه را در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را با دارچین و پودرقند تزئین می کنیم.
قیقناق جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
قیقناق را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران محمدجواد ظریف دولت چهاردهم پزشکیان دولت ظریف انتخابات رئیس جمهور علی باقری رهبر انقلاب علیرضا زاکانی
آتش سوزی جریمه رانندگی سراوان پلیس هواشناسی سازمان هواشناسی تهران شهرداری تهران پشه آئدس قتل گرما عزاداری محرم
واردات خودرو حقوق بازنشستگان خودرو قیمت خودرو بازنشستگان دولت سیزدهم قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو اربعین دلار قیمت سکه
تلویزیون فضای مجازی سینما امام حسین سینمای ایران صداوسیما دفاع مقدس فیلم بازیگر
فناوری دانشگاه تهران آزمون سراسری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ اسرائیل جو بایدن ترامپ فلسطین غزه روسیه جنگ غزه چین طوفان الاقصی ترور ترامپ
فوتبال پرسپولیس استقلال علی علیپور لیگ برتر سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات علیرضا بیرانوند لیگ برتر ایران رئال مادرید
اینترنت سیاره هوش مصنوعی عیسی زارع پور سرعت اینترنت گوشی اپل وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
گرمازدگی کاهش وزن سرطان چاقی بارداری گیاهان دارویی