جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

کوکوی نودل | طرز تهیه کوکوی نودل


مواد لازم برای کوکوی نودل
 
نودل :4 بسته
کدو :2 عدد
بادمجان :2 عدد
قارچ :200 گرم
کنجد :2 قاشق سوپخوری
سس سویا :2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ :3 عدد
روغن، نمک و فلفل :به مقدار لازم
پیازچه :3 ساقه
 

کوکوی نودل | طرز تهیه کوکوی نودل
 
طرز تهیه کوکوی نودل
 
نودل را طبق دستور روی بسته بندی آماده می کنیم و می جوشانیم.
کدو و بادمجان را نگینی خرد کرده و با روغن کم سرخ می کنیم، سپس پیازچه خرد شده را هم اضافه کرده و پس از تفت دادن قارچ را به مواد اضافه می­کنیم.
سس سویا، کنجد، کمی فلفل به مواد ماهی تابه اضافه کرده و می گذاریم کمی مواد سرد شوند.
تخم مرغها را با کمی نمک زده و به نودل و بقیه مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
فر را از قبل روشن کرده، قالب مافین را با کمی روغن چرب می کنیم. مواد را داخل قالبها ریخته در فر 180 سانتی گراد به مدت نیم ساعت می پزیم.
 
 

کوکوی نودل | طرز تهیه کوکوی نودل
نکات تکمیلی در مورد کوکوی نودل

کوکوی نودل جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوکوی نودل را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کوکوی نودل ، طرز تهیه کوکوی نودل


همچنین مشاهده کنید