دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

استافینگ | طرز تهیه استافینگ خرده نان و سوسیس


مواد لازم برای استافینگ خرده نان و سوسیس
 
سوسیس مرغوب :450 گرم
 
پیاز ریز خرد شده   :1 عدد بزرگ
 
کرفس ریز خرد شده :3 ساقه
 
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 
نان حجیم خرد شده :900 گرم
 
ادویهٔ مناسب :3 قاشق غذاخوری
 
تخم مرغ زده شده :3 عدد بزرگ
 
آب مرغ :1 تا 2 پیمانه
 
 

استافینگ | طرز تهیه استافینگ خرده نان و سوسیس
 
 
طرز تهیه استافینگ خرده نان و سوسیس
در یک تابهٔ نچسب و مناسب، سوسیس را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی حرارت متوسط تفت می دهیم تا رنگ آن کمی قهوه ای شود. سپس آن را از تابه خارج کرده و داخل یک کاسهٔ بزرگ می ریزیم. ( اگر ترجیح می دهید از فر استفاده کنید، فر را در دمای 175 درجهٔ سانتیگراد گرم می کنید، سپس در یک ظرف نچسب سوسیس ها راخرد کرده و تا زمانی که رنگ آنها کمی قهوه ای شود، سوسیس ها را در فر نگه می داریم و گاهی به هم می زنیم تا اطراف آن یک دست پخته شود).
داخل تابه پیاز، کرفس و   ¼پیمانه آب اضافه کرده و حرارت را متوسط می کنیم. سپس آنها را به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم تا نرم شوند. آنها را در حین تفت‎ دادن با کمی نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم.
سپس سبزیجات را به سوسیس می افزاییم.
نان، آویشن و تخم مرغ را به آنها می افزاییم.
آب مرغ را روی حرارت می گذاریم تا گرم شده و شروع به جوشیدن کند.
سپس ½ پیمانه از آن را روی مواد ریخته و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم. در صورت نیاز، آب مرغ بیشتری به آن اضافه می کنیم تا کمی حالت مرطوب پیدا کرده، ولی خیس نشود.
 

استافینگ | طرز تهیه استافینگ خرده نان و سوسیس
نکات تکمیلی در مورد استافینگ

استافینگ جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
استافینگ را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

استافینگ ، طرز تهیه استافینگ خرده نان و سوسیس