سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

خورش هویج | طرز تهیه خورش هویج و پسته با گوشت شترمرغ


مواد لازم برای خورش هویج و پسته با گوشت شترمرغ
 
500 گرم گوشت شترمرغ (مغز ران)
1 عدد پیاز
750 گرم هویج
3-2 ق س خلال پسته
1 ق م زردچوبه
1 ق س زعفران آب شده
1 ق س رب گوجه فرنگی
به میزان لازم نمک
4/1 پیمانه آب غوره
به میزان لازم روغن مایع
 
 

خورش هویج | طرز تهیه خورش هویج و پسته با گوشت شترمرغ
 
طرز تهیه خورش هویج و پسته با گوشت شترمرغ
 
ابتدا هویج ها را پوست گرفته و آنها را به صورت نوارهای باریک خرد کنید. در یک تابه مناسب مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس هویج ها را داخل تابه تفت دهید و کنار بگذارید.
 
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید. بعدازآنکه داغ شد، پیاز را اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس زردچوبه را به همراه پیاز تفت دهید. بعد گوشت شترمرغ را به صورت خورشی خرد کرده، داخل قابلمه بریزید و همراه با پیاز و زردچوبه تفت دهید. حالا زعفران و مقدار کمی آب بریزید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود.
 
بعدازآنکه از پخته شدن گوشت مطمئن شدید، کمی نمک به آن بزنید. حالا هویج ها را که از قبل آماده کرده بودید، به گوشت اضافه کرده ، اجازه دهید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
 
در مرحله آخر در یک تابه کوچک کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس رب را داخل روغن کمی تفت دهید. رب تفت داده شده را داخل قابلمه بریزید. آب غوره را هم افزوده ، بگذارید تا خورش جا بیفتد. بعد زیر حرارت را خاموش کنید. هنگام سرو، خلال پسته را هم اضافه کرده و سپس سرو کنید.
 

خورش هویج | طرز تهیه خورش هویج و پسته با گوشت شترمرغ
 
 
نکته
 
 
زمان پخت گوشت شترمرغ کمی بیشتر از گوشت گوسفند است.
نکات تکمیلی در مورد خورش هویج

خورش هویج جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش هویج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

خورش هویج ، طرز تهیه خورش هویج و پسته با گوشت شترمرغ