سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

سوپ بروکلی|طرز تهیه سوپ بروکلی


مواد لازم سوپ بروکلی


کره     80 گرم
پیاز     3 عدد
آب     2 لیتر
آرد سفید     ½ پیمانه
بروکلی     1 کیلو
آویشن     1 قاشق چایخوری
آبلیمو تازه 1 قاشق چایخوری
شیر     1 پیمانه
ماست     ¾ پیمانه


سوپ بروکلی|طرز تهیه سوپ بروکلی


طرزتهیه سوپ بروکلی

    در یک قابلمه مناسب برای سوپ، کره را ذوب می کنیم و سپس پیاز را شسته و خرد می کنیم و در کره داغ شده تفت می دهیم تا نرم شود. سپس آرد را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا بوی خامی آرد از بین برود.
    بروکلی را شسته و خرد می کنیم. آب و بروکلی و آویشن و آبلیمو را کم کم به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم و می گذاریم حدود یک ربع بجوشد. مواد را از قابلمه خارج کرده و در مخلوط کن برقی می ریزیم و می زنیم تا یکدست شود.
    بعد از آن که مواد کاملاً یکدست شد، آن را از مخلوط کن خارج کرده و باز در قابلمه می ریزیم و شیر و ماست را به آن اضافه می کنیم و و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. نیازی نیست که سوپ بجوشد.
 


سوپ بروکلی|طرز تهیه سوپ بروکلی

نکات تکمیلی در مورد سوپ بروکلی

سوپ بروکلی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سوپ بروکلی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سوپ بروکلی ، طرز تهیه سوپ بروکلی