یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه آنچیلادای سیب زمینی


مواد لازم برای آنچیلادای سیب زمینی
 
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد فلفل چیلی متوسط
2 حبه سیر
300 گرم گوشت چرخ کرده
10 عدد تورتیلا به سایز تاکو
1 قوطی سس انچیلادا
یک و نیم فنجان پنیر رنده شده
 
 

طرز تهیه آنچیلادای سیب زمینی
 
طرز تهیه آنچیلادای سیب زمینی
سیب زمینی را پوست بکنید و آن را نگینی خرد کنید. ساقه و دانه های فلفل را جدا کنید و آن را نیز خرد کنید. سیر را له کنید.
 
در ماهیتابه بزرگی، سیب زمینی، فلفل چیلی و سیر را در روغن زیتون و روی شعله متوسط تفت دهید تا نرم شوند (حدود 10 دقیقه). گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزید و حدود 5 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود. 
 
داخل قابلمه بزرگی را چرب کنید و فر را بگذارید در دمای 375 درجه داغ شود. با قاشق از موادی که آماده کرده اید داخل هر کدام از تورتیلاها بریزید و آنها را لوله کنید و داخل ظرف بچینید. با کنار هم چیدن رول ها از باز شدن آنها جلوگیری می کنید.
 
سس انچیلادا را روی کل رول ها بریزید و رویش پنیرها را بپاشید. ظرف را داخل فر بگذارید تا بپزد و پنیرها حباب بزنند (حدود 20 دقیقه). سپس انچیلاداها را داغ داغ سرو کنید. 
 
می توانید برای تزئین آنها از پیاز سبز، گشنیز و خامه استفاده کنید. 
 

طرز تهیه آنچیلادای سیب زمینی
 
نکات تکمیلی در مورد آنچیلادای سیب زمینی

آنچیلادای سیب زمینی جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
آنچیلادای سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه آنچیلادای سیب زمینی


همچنین مشاهده کنید