شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پیتزای انجیر و پنیر بز


مواد لازم پیتزای انجیر و پنیر بز

پنیر بز نرم و خرد شده 100 گرم
پنیر موتزارلا 1 پیمانه
کچاب ¼ پیمانه
خمیر پیتزا 6 تکه
انجیر رسیده 6 عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
دانه رازیانه 2 قاشق چای خوری

 


طرز تهیه پیتزای انجیر و پنیر بز

طرز تهیه پیتزای انجیر و پنیر بز


    فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    پنیرها را با یک چنگال با هم مخلوط کنید و به آنها نمک و فلفل بزنید.
    خمیرهای پیتزا را بر روی سینی فر که آن را از قبل با روغن زیتون چرب کرده اید قرار دهید.
    انجیرها را باریک خرد کنید.
    روی خمیرها از سس گوجه (کچاب) و مخلوط پنیر قرار دهید. سپس انجیرهای اسلایس شده را به شکل زیبایی روی آنها قرار دهید و کمی روغن زیتون روی هر کدام از خمیرها بریزید.
    در آخر دانه های رازیانه را روی پیتزاها بپاشید و آنها را به مدت 8 الی 10 دقیقه در فر بپزید تا پنیر کاملاً آب شود.
    غذا را فوراً سرو نمایید.


طرز تهیه پیتزای انجیر و پنیر بز

نکات تکمیلی در مورد پیتزای انجیر و پنیر بز

پیتزای انجیر و پنیر بز جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پیتزای انجیر و پنیر بز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پیتزای انجیر و پنیر بز