جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

ساندویچ | طرز تهیه ساندویچ سالاد تخم مرغ


مواد لازم برای ساندویچ سالاد تخم مرغ
 
سس مایونز 1/3 پیمانه
نان تست سبوس دار  8 عدد
تخم مرغ  9 عدد
ساقه کرفس   1 عدد متوسط
کاهو قرمز (کاهو فرانسه)  1 عدد
برگ منداب (اختیاری)  1 دسته
خردل دیژون   1 قاشق چای خوری
پودر کاری (اختیاری)   ¼ قاشق چای خوری
نمک و پودر فلفل سیاه   مقداری
 

ساندویچ | طرز تهیه ساندویچ سالاد تخم مرغ
 
 
طرز تهیه ساندویچ سالاد تخم مرغ
 تخم مرغ ها را آب پز کنید و پوست بگیرید؛ تمام سفیده های تخم مرغ را خرد کنید. 3 عدد از زرده ها را له کنید و بقیه آن ها را برای مصارف دیگر نگه دارید. ساقه کرفس را به مکعب های 0.5 سانتی متری خرد کنید. 
سفیده و زرده تخم مرغ را به همراه مایونز، کرفس، خردل، کاری، نمک و فلفل با هم مخلوط نمایید. بر سطح 4 تا از نان ها مایونز بمالید و کاهو را بگذارید، سپس مقداری از سالاد تخم مرغ را قرار دهید و در آخر در صورت تمایل برگ های منداب و بعد برش نان رویی را بگذارید.

ساندویچ | طرز تهیه ساندویچ سالاد تخم مرغ
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ

ساندویچ جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ساندویچ را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ساندویچ ، طرز تهیه ساندویچ سالاد تخم مرغ