دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
خوردن این غذاها برای مبتلایان به آسم ممنوع !
آسم به معنی ضخیم شدن لوله های برونش و التهاب مزمن است که می تواند به خفگی منجر شود. آسم اغلب با سرفه، خس خس و تنگی نفس همراه است. بنابراین، افرادی که از آسم رنج می برند از اسپری هایی استفاده میکنند که آنها هم حاوی مقدار زیادی مواد شیمیایی مانند استروئیدها است. از سوی دیگر، غذاهای سالم می تواند واکنش آلرژی را در مبتلایان به آسم کاهش داده ، التهاب راههای هوایی را از بین ببرد ، و تنگی نفس را تا حدودی درمان کند.
درباره تغذیه مفید برای مبتلایان به آسم باید گفت اگرچه قرار نیست با خوردن برخی از غذاهای خاص در صورت ابتلا به آسم، این بیماری بهبود یابد، اما شما می توانید با اجتناب از مصرف برخی اقلام غذایی حملات آسم را در خود کنترل و از آنها پیشگیری کنید.
واکنش های غذایی در افراد مختلف مبتلا به آسم متفاوت است اما به عنوان یک اصل کلی بهتر است این بیماران برای کنترل علائم از مصرف خوراکی های زیر اجتناب کنند:
میوه های خشک:بسیاری از میوه های خشک شده شامل سولفیت هستند؛ یک ماده نگهدارند برای دراز کردن طول عمر مفید مواد غذایی و یکی از بدترین افزودنی ها برای شعله ور شدن علائم آسم. دقت به برچسب مواد غذایی در بیماران مبتلا به آسم و اجتناب از خرید محصولاتی که روی آنها نوشته شده:حاوی پتاسیم بیسولفیت و سولفیت سدیم، ضرورت دارد.
میگوی آماده یا منجمد:افزودنی هایی مانند سدیم بی فسفات، پتاسیم بی فسفات، سدیم متا بی فسفات، پتاسیم متا بی فسفات و سدیم سولفیت معمولا در غذاهای فن آوری شده یا آماده به کار می روند و مصرف آنها در مبتلایان به آسم همراه با علائمی مانند کهیر، جوش، تهوع، اسهال و استفراغ، سرفه و خس خس سیمنه، التهاب گلو و در نهایت آنافیلاکسی می شود.
ترشی:غذاهای شور نیز با سولفیت به عنوان یک ماده نگهدارنده ترکیب شده اند و از مصرف آنها نیز باید اجتناب شود. افراد مبتلا به آسم همچنین باید از مصرف زیاد نمک بپرهیزند. پژوهش ها نشان داده است که بین وخیم شدن آسم و مصرف زیاد نمک ارتباطی وجود دارد.
سیب زمینی بسته بندی شده:یک مطالعه بین المللی در بریتانیا روی دو میلیون کودک، ارتباط بین مصرف غذاهای سریع و خطر ابتلا به آسم را نشان داده است. مصرف سه وعده یا بیشتر فست فودها در هفته خطر ابتلا به آسم را در کودکان و نوجوانان 309 درصد افزایش می دهد. محققان تصور می کنند که دلیل این امر با سطح بالای چربی های اشباع شده در این غذاها ارتباط دارد و منجر به ضعف سیستم ایمنی بدن و شروع حملات آسم می شود.
غذاهای آلرژی زا:در صورتی که مبتلا به آسم آلرژیک هستید، غذاهای آلرژی زا را حذف کنید. تنها چهار درصد بالغین مبتلا به آسم، حساسیت غذایی دارند. غذاهایی که بطور معمول باید حذف شوند عبارتند از :شیر، تخم مرغ، غذاهای دریایی، ماهی، بادام زمینی.
الکل:انواع الکل نیز حاوی سولفیت است و تحقیقات نشان می دهد که علاوه بر این، هیستامین موجود در این نوشیدنی ها منجر به آبریزش از چشم، عطسه و خس خس سینه در مبتلایان به آسم می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست